Aki komolyan hisz a lapos Földben, tudna erre válaszolni?
Az megvan amúgy, hogy a hold kötött keringése miatt mindig ugyanavval az arcával néz ránk? Szóval akár lapos is lehet. 😂
Nem tudom egyébként eldönteni, mi lehet az igazság, de értelme, haszna bármilyen állításnak lehet a megfelelő teszteléssel.
Ha a föld peremén 60 méteres jégfal van akkor miért nem ment fel még soha senki oda és videózta le hogy mi va a túloldalán? Gondolkozz már azért mert lenézel magad alá és vízszintes a talaj az nem azt jelenti hogy lapos a föld. Tudod milyen nagy a föld kerülete? 40075 KM. Ez baromi nagy táv. Amit te szabad szemmel belátsz ebből az nagyon kicsi, természetes hogy nem fogod látni a görbületet mert ez nagyobb távlatból látszódik csak (pl. űrből.)
Egyébként meg keress rá tényleges biznyítékokra arról hogy a lapos föld. Nem fogsz találni semmit mert csak elméletek vannak erre, de bizonyítani egyik ostoba laposföldes sem tud semmit. Ezzel ellentétben kismillió hiteles bizonyíték van arra hogy a föld gömbölyű.
16 os egy gömbnek nincs kerülete, egy krongnak van. Lebuktál :D
egy gömbnek felszíne van.
Amúgy az előző jól mondta, azért látjuk a holdnak mindig ugyanazt az oldalát mert az is lapos
Azért nem mászott fel még senki a jégfalra és videózta le mert a NASA védi őrséggel, hogy ne jöjjön rá senki az igazságra
Mi értelme a pénzrendszernek, milliók éhezésének, a butításnak, a negatív manipulációnak, az emberek rabszolgatárygkébt kezelésének? Na most ennyit, de írhatnám reggelig.
Szóval?
Én nem vagyok egy hülyeség híve sem( hinni bölcstelenség), de ennnnyire buta, tudatlan, primitív kérdést nagyon ritkán látok, mint ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!