Fogakat találtam gyufásdobozban, indok?
Az emberek gyűjtenek minden hülyeséget. A szüleim gyűjtötték a fogaimat, és utána én is hozzátettem, amit magam szedtem ki. Ezek ilyen emlékek, ahogy az első levágott hajtincs.
Néha megnézegedtem a fogaimat, és visszaemlékeztem azokra az időkre, amikor az egyik pont kiesett... Meg amelyik kitört, ahhoz volt jó kis sztori is, tehát olyanok mint egy fénykép vagy más személyes holmi... Gondolom még amikor kicsi voltam, a fogtündérkedés miatt is lett eltéve. Egyébként nem sok kézzel fogható dolog van, ami mutatja az idő múlását, amihez lehetne a viszonyítani... A fognál meg lehet.
Vannak ennél furább dolgok is, nem kell mindenbe beleképzelni vmi ezoterikus maszlagot.
Ja elfelejtettem leírni hogy nem gyerek tej fogak. Azt tudom hogy szokás, az aranyos
De ez nem. A kategóriát meg nem tudtam mást választani. Mindegy, akkor csak nekem hátborzongató felnőtt emberi fogakat tartani a szekrényben.
Én is jártam át egy öreg nénihez és én is találtam nála a vitrinben felnőtt fogakat, gondosan eltéve :D
Tudod milyenek az idősek, mindent megőriznek, jó lesz az még valamire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!