Mitől tudom "lefényképezni" az előttem levő dolgokat?
igen előfordult, de én csak a körvonalakat láttam, hasonlóan a tiédhez. De egy gyakorlatot végezve (lényegében egy fura bemelegítés) tovább sárgás kékes és pirosas színekben látom jóval tovább, valamennyit mozogni is tudtam vele. :)
de hogy érted a röntgent?
én amúgy az éjjellátásra "gyúrtam"... tudod besötétítesz és idő kell míg át áll a szem, és ugyan így vissza, keveset de sikerült lefaragni.
mondhatnám, hogy nyílik vagy nyitva van a harmadik szemed, legalábbis amit olvastam róla aszerint elképzelhető. De
szerintem az agyad- agyunk megjegyzi "lefotózza" a környezetet, és míg tiszta, éles az emlék addig a "fotó" is az. Mármint érted, a rövidtávú memóriában raktározza el és ami felesleges azt kiszűri.
pl: néhány másodpercig éles a kép, talán még színes is legalábbis a szürkén belül. Végül csak arra emlékszel, hogy megesett, mégis ha fel kell idézni az apró részletek lemaradnak, és csak a fontosabb dolgok maradtak meg... a szekrény asztal, szék, monitor és azok amik gátolnak a mozgásban..
próbálj ki halványan beszűrődő fényben is játszani vele vagy éjjel miután hozzászoktál és valamelyest látsz, ha minden igaz hasonlóakat tapasztalsz. :)
bender23, ne privátban keménykedj meg “kamu idiótázz”, mert egyrészt úgyis letiltalak, másrészt meg attól még nekem lesz igazam, ez biológia és kész 😂
Verd a segged a földhöz, ha nem tetszik, ahogy öreganyám mondta annak idején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!