Elégedett vagy a saját tudatszinteddel?
Figyelt kérdés
Válaszodat indokold. Köszönöm a válaszadásra szánt idődet. Nem pontozok le senkit.2019. okt. 20. 13:29
11/13 anonim válasza:
Nem,
nem tudom milyen szinten van, a kutyák macskák imádnak, a környezetem kihasznál, vagy felhergel és leszív, Kreatívak, zseninek mondanak, de én nem így gondolom. hobbiban verseket írok, és mintákat készítek, vagy fejtörőzök.
Bármi meditációs gyakorlatot végeztem, vagy önfejlesztést csináltam rám szálltak...szóval nem elég, hogy a szintjét se tudom elégedett se vagyok vele...:(
12/13 anonim válasza:
Aki elégedett saját tudatszintjével, az hiszi, hogy már nem kell/nincs mit tanulnia, ezért tudatlan és buta!
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a meglátásodat.
Figyelem a kérdést!
2019. okt. 27. 04:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!