Szerintetek el vagyok átkozva?
Ilyen nem létezik. Más nem tud “elátkozni”, csak te saját magad (vonzás törvénye).
Sors sem létezik.
Ezoterikus vagyok, hiszek a vonzás törvènyében.
Viszont azt nem írtad, hogy csak igenlő választ fogadsz el, értelmeset nem. Bocsánat.
Nem tudom, hogy sors, vagy átok, de nagyon igaz a mondás, hogy a baj nem jár egyedül. 2006-10 között hasonló dolgok történtek velem is, mint veled. 2006. szeptemberében kiderült, hogy a férjem rákos. Majd októberben anyukám kapott hasonló diagnózist. Csomó minden tönkrement a lakásban a hónapok folyamán. Kocsival úgy sikerült tolatnom,hogy szó szerint a jobb hátsó kerékkel "átugrattam" egy mélyebb vízelvezető csatornán, autómentő szedte le. A fiam kocsival hazafelé jövet csúnya balesetet szenvedett, szerencsére ép bőrrel megúszta, de a még ki nem fizetett autó szinte totálkáros lett. Aztán meghalt a férjem, majd anyukám is. Hogy ez átok volt-e, nem tudom.
Te gondolsz valakire esetleg, aki elátkozott volna?
"sajnos fel kell neveljek egy gyereket"????
Hát én sajnálom azt a gyereket hogy ilyen anyja van akinek nehézséget okoz a saját gyereke....
El e vagy átkozva?? Igen! Te saját magad átkozod azzal hogy csak a szart veszed észre! A létezés úgy adja a dolgokat ahogy te szeretnéd... Te mivel nem látod a jót ezért szart kapsz, te meg nyavikolsz itt ahelyett hogy hoznál egy épkézláb döntést az életedről és kilábalnál abból amibe vagy. Ennek nem kell hogy így legyen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!