Szunyo37 kérdése:
Hisztek a fizikai léten kívüli létben?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy hisztek e benne, vagy ha nem ,akkor miért nem. Személy szerint én hiszek benne, mert több esetben is kaptam visszajelzést elhunyt rokonaimtól.
Nem vagyok vallásos, és a tudományba se vagyok jártas.
2019. okt. 13. 11:27
1/5 anonim válasza:
Nem hiszek ilyenekben. Azért kíváncsi lennék milyen visszajelzést kaptál.
2/5 anonim válasza:
Nem hiszek.
De én ís kutatom ezeket a válaszokat, és árra jutottam van, most van egy új ismerősöm, nagyon áldott jó ember, 50 éves hölgy, nem babonás, nem hívő, és meghalt, de sikerült újra éleszteni és él, és elmesélte hogy ő sem hitt ilyenekben, de látta magát a műtő asztalon látta mit csinálnak, és ezen kívül több ugyan ilyen beszámolót olvastam.
De ez az ami eddig a legjobban meggyőzött.
3/5 anonim válasza:
Én a fiikálisban nem 'hiszek'.
Majd ha elhagyod a hiedelmeidet, akár beszélhetnénk is erről.
Fizikai képtelenség a fizikai lét.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem fizkai létre gondoltam. abba én se hiszek.
2019. okt. 14. 04:25
5/5 anonim válasza:
Csak és kizárólag egy olyan fundamentumról lehet azt állítani, hogy a partikuláris és relatív értékek irrelevánsak, amely ezek helyett egy valóban univerzális és abszolút értéktételezésre képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!