Ti hisztek abban h ha valakinek együtt kell lennie az együtt is lesz?
Először egy laborlátogatáson találkoztunk a párommal.
Ott azonnal belém szeretett. Számomra ő csak egy random kedves srác volt, de különösebben nem érdekelt.
Szegény egy évig próbált beszélni velem. Nem kerültem, egyszerűen valahogy sose sikerült összefutnia velem a zsúfolt suli folyosón. (vagy ha sikerült volna, akkor épp dumáltam valakivel és nem hallottam, vagy siettem órára. Nem mentem ki szünetekben a folyosóra, csak ha dolgom volt)
Arcvak vagyok, szegényt el is felejtettem.
Ő ateista, de keresztény nevelést kapott. Végső elkeseredésében még imádkozott is értem.
Aztán egy nap előadásokat néztünk a díszteremben, ahová egy kicsit késve érkezett. Tippeljetek, ki mellett volt az utolsó üres hely...
Ott egész jól eldumálgattunk, utána pizzáztunk, ilyenek.
Két és fél évig voltunk csak barátok (demiszexuális vagyok, dióhéjban: át kell verekedni nálam a barát-zónán :D) aztán a barátság szerelemmé mélyült.
Nagyon passzolunk egymáshoz, kölcsönösen tudunk segíteni a problémáinkon (legyenek bármennyire nagyok vagy épp picik) azonos az érdeklődési körünk...
Fura módon megtestesítjük egymás fura, titkos vágyait.
Nem tudom, hogy mi történt. Vakszerencse, vagy valaki-valami beleavatkozott-e. El volt-e rendelve, vagy sem.
Bár elfogadom, hogy csak piszok mázlista vagyok, de szerintem nem csak a véletlenen múlt, hogy összejöttük.
Mindenesetre érdekes.
Én nagyon szeretnék hinni ebben és hiszek is. :)
Általános iskolabeli kiszemeltem máig tetszik és reménykedem benne, hogy az élet 1x jó helyen jó időben újra összehoz bennünket és összejövünk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!