Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vissza jöhet az elszalasztott...

Vissza jöhet az elszalasztott alkalom?

Figyelt kérdés
2019. szept. 16. 12:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

kicsit másabb formában mindig szinte minden ismétlődik.

nekem vannak éves, és 2-3 éves ciklusaim, legalábbis ennyit sikerült megfigyelnem, hogy ismétlődik.

és ha nem figyelem fel sem tűnik, hogy óóó ba.d, már megint!

De globálban 4-5 és 10-20 évente is észrevehető ez a jelenség.

Nyugi, a történelem ismétli önmagát. míg nem sikerül változni addig biztosan vissza- vissza tér az alkalom.

2019. szept. 16. 12:30
 2/5 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem nem. Hasonló igen, de ugyanaz már nem. "Nem lesz már ugyanaz a nap sosem". (Hooligans: Emlékül)
2019. szept. 16. 17:54
 3/5 anonim ***** válasza:
19%

Ha az a kérdés hogy visszajöhet e... hát persze sok minden lehet.

De hogy visszajön e?

Visszajön egybe van, és én is leírtam 3x is külön... :DDDDD

2019. szept. 17. 09:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az emlékeimben igen...

De... Semmi nem lesz ugyanaz holnap, mint tegnap volt. Ugyanabba a folyóba sem lehet többször belelépni.

(Látszólag nem változik semmi, és már mégsem ugyanaz!)

Sok HASONLÓ szituációt élhet meg az ember az élete során. Ezek alkalmat adnak arra, hogy másként döntsünk, mint korábban tettük. Egyfajta tanulási lehetőséget kínál fel számunkra.

2019. szept. 19. 10:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem karrierem elején volt lehetőségem egy 2 éves amerikai ösztöndíjra. Nem mentem. (úgyis lesz még gondoltam)

Soha többet nem tért vissza a lehetőség. Pedig utólag nagyon nagy szükségem lett volna rá.

2019. szept. 20. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!