Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek ez mi volt?

Szerintetek ez mi volt?

Figyelt kérdés

Nem olyan rég elveszítettem a kis kutyámat. Palotapincsi volt. Fél éves korában került hozzám és 12.-éves koráig velem volt. Ő volt a mindenem szó szerint! Hirtelen nagyon beteg lett, nyirok csomó daganatot kapott, ami kb 2 hónap alatt elvitte. Felkészülni se bírtam rá.... Borzastóan megviselt.

Egy vasárnapi nap végül elvittem elaltatni, mert már nagyon szenvedett, a gyógyszerek tartották életben.

Lefekvés előtt gyújtottam egy mécsest és csak sírtam, majd belealudtam.

Valamikor éjjel 3 körül, azt észleltem, hogy egy zúgó hang és egy világos fényt észlelek magam fölött, de nem tudtam mozdulni... Olyan mintha valami lenyomta volna a mellkasom. Nem engedett fölkelni. És a kutyám és egy cica volt ott növények között. Tudom fura, ne nézzetek hülyének, nem álmodtam. Amint elment a fény és a zúgó hang, azonnal feltudtam ülni, és azon gondolkodtam, hogy ez mi a franc volt?

Aztán munkahely váltásban voltam, és nagyon szerettem volna egy pozit megkapni, és iszonyúan készültem az angol interjúra. Nagyon fáradt voltam már. Interjú előtti éjjel, anyukámmal álmodtam, aki szintén már a túlvilágon van. Ott volt vele a kutyám és azt mondta, hogy ha nem sikerül ez a pozíciót megkapnom, az égvilágon semmi baj nem lesz, az utamon vagyok, és mosolygott!

Akkor már tudtam, hogy nem lesz az enyém, és így is történt!

Viszont a kutyámmal rendszeresen álmodok! Annyira hiányzik most is, pedig ennek lassan 2 éve hogy ez történt.

Valakinek esetleg vmi hansoló story?

34/L

2019. aug. 28. 18:29
 1/6 anonim válasza:
33%

Az első leírás szerintem alvásparalízis lehetett, melynek tipikus "tünetei" az éber tudat, az ideiglenes bénulás és az álmok megjelenése (olyan mint a hallucináció). Tapasztaltál már ehhez hasonlót máskor? A stressz okozhat ilyet, az arra hajlamosoknál. A halottaiddal pedig lehet azért álmodsz, mert sokat jár az agyad rajtuk. Lényegében az álmok a tudattalan kivetülése.

Egyébként részvétem :(

2019. aug. 28. 19:16
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Rád férne egy kiadós d.gás.
2019. aug. 28. 20:08
 3/6 A kérdező kommentje:

Kedve 1-es. Koszonom a valaszod! Valoban sokat gondolok rajuk!

De alapvetoen spiritualis beallitottsagu vagyok, szoval en hiszem, hogy ez valos dolog volt!

Aztan egyszer meg tortent egy olyan, hogy a hasamon aludtam, es ugy ereztem hogy a bokamat vmi megfota es rantott rajtam egyet! Akkor ott felebrettem es azon gondolkodtam, hogy almodtam vagy megtortent. Nem birtam visszaaludni. Nagyon megijedtem....... De lehet, hogy csak en toltam tul. 😏

2019. aug. 28. 20:30
 4/6 anonim ***** válasza:
74%

Ilyen alvási paralízisem nekem is volt, miután elment a nagymama, szintén belealudtam a sírásba, az érzés ugyanaz volt, a nagy érzelmi stressz váltotta ki.

Az utóbbi szerintem természetes, hogy álmodsz vele, szereted, hiányzik, magadban így dolgozod fel az adott szituációt. Ezzel semmi baj sincs, érhető az is, hogy érzelmeket vált ki belőled egy-egy álom. A lábhuzigálást nem tudom hova tenni, de van, hogy az ember felriad arra, amikor épp alszik el, zuhanásként éli meg, lehet, hogy nálad is ilyesmi történt.

2019. aug. 28. 20:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen szerintem is alvásparalízis volt, velem is megtörtént már. Az álmok pedig azért vannak mert nem tudtad feldolgozni ezeket a dolgokat. Az anyukáddal való álom érdekes de szerintem tudtad, hogy valószínűleg nem kapod meg tudat alatt és ezért álmodtad ezt, majd később sikerült ráparázni és lehet az is elősegítette, hogy nem sikerült.

De részvétem a szeretteid miatt:(

2019. aug. 28. 20:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nagyon kedvesek vagytok! <3
2019. aug. 29. 06:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!