A friss/meleg étel iránti imádatnak van mélyebb spirituális gyökere?
Mindíg is ha tehettem inkább friss ételekre vágytam. Ha lehet választani a főtt meleg étel és szendvics közt mindíg a főtt ételt választja az ember. Vajon miért?
Sokszor van úgy, hogy akkor is főtt ételt vagy friss melegszendvicset veszünk, ha otthon van megmaradt étel. Nemrég olvastam Kisfaludy György időfizikus cikkében hogy ez miért lehet így. Kiderült hogy minden emberben így van.Az időfizikus szerint a fény miatt lehet ez. A friss főtt ételben benne van a friss fény, míg a hűtőben tárolt maradékból már kimegy. Magam nem igazán értem ezt de az érdekes egybeesés, hogy szeretem a világos, napos szobákat és a friss ételeket is. El tudná valaki érthetően magyarázni ezt a fényes dolgot?
Ez ösztönös. A romlott hús szagától sem véletlenül undorodunk, hanem mert megbetegszünk ha megesszük.
Nem is olyan régen ez egyet jelentett a túléléssel.
"Időfizikus" :D :D
Egyik legnagyobb szélhámos.
fagyit nem szereted? Sok benne a "hideg-feny"?
a nem meleg friss gyumolcsot nem szereted?
de lehetne felhozni barmit
persze a novenyekbe eleve sok a feny "tudom"...
de egy melegitett gyumolcs rosszabb,
neked jobb? Feny tobb lesz benne?
Van ertelme ennek? Szorakozni jo persze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!