Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van aki kipróbálta már az...

Van aki kipróbálta már az előző életbeli utaztatást?

Figyelt kérdés
Ha igen tudna tapasztalatokat írni? ☺️
2019. aug. 26. 09:04
 1/5 anonim ***** válasza:
22%

Nagy valószínűséggel nem az fog előjönni amikor egyiptomi főherceg voltál hanem az amikor pszichopata sorozatgyilkosként kivégeztek.

Ha izgalmas kéjutazásra vágysz Sokkal jobban jársz ha el mész Taiföldre egy kupiba... :DDDDDD

2019. aug. 26. 10:42
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát ez a válasz pont eggyel több volt, mint amire kíváncsi voltam...

Elhiszem, hogy unatkozol és itt próbálsz vicces lenni. Én erre tényleg kíváncsi lennék és valós tapasztalatokat várok nem ilyen degeneràltak válaszát..

2019. aug. 26. 11:04
 3/5 anonim ***** válasza:
72%

Egy ismerősöm volt. Neki problémás volta kapcsolata a férjével, kb.félévente” szakítottak” aztán megint nem bírták egymás nélkül. Szóval kiváncsi volt, hogy mi ez a nagy kötődés.

Azt mondta, hogy magzatként is látta “ magát”, meg már az 1600as évektől kvázi ismeri a “férjét”, es igen kacifántos a sztori, mert volt hogy testvérek voltak, volt hogy anya- gyereke, volt hogy ő volt a férfi.....szóval valamilyen módon mindig csatlakoztak életeikben , s ezért nem tudják elengedni egymást.

2019. aug. 26. 11:18
 4/5 anonim ***** válasza:
13%
Bármit is hiszel előző életbeli utazásnak, az csupán az elméd kivetülése, illúzió. Minden tudati tartalom végső soron illúzió. Egyedül a tudat maga nem illúzió, amiben a tartalom megjelenik.
2019. aug. 26. 11:46
 5/5 anonim ***** válasza:
55%
Csaj vagyok! Előző 2 életemben katona voltam még egyszer lovag. 2* lelőttek, 1*karddal nyírtak ki lóhátról.
2019. aug. 26. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!