Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért lehet az, hogy az...

Miért lehet az, hogy az éjszakát sokkal jobban szeretem mint a nappalt?

Figyelt kérdés
Állandó éjszakás műszakban dolgozom, nemrég volt egy kis változás és csak nappal dolgoztam. Ez fél évig tartott, de nem szerettem. Most újra éjszaka élek és sokkal jobban érzem magam. Sokkal nyugodtabb, csendesebb minden. Nincs nyüzsgés, tömeg, rohanás, kapkodás. Tudom, hogy nem ez a normális, mégis ezt választottam. Más is van így ezzel?
2019. aug. 20. 01:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is jobban szeretem az éjszakát.
2019. aug. 20. 01:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én rendesen utálom a nappalt!
2019. aug. 20. 01:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
És ez tönkre is teszi az életemet(2.válaszoló)
2019. aug. 20. 01:58
 4/10 anonim ***** válasza:
90%

Kétféle típusú ember van: a "pacsirta" és a "bagoly"

A "pacsirta" típusú jó korán kel, de délután ötkor már támolyog a fáradságtól, és korán fekszik.

A "bagoly" típusú ember későn fekszik és későn kel, remekül bírja az éjszakázást.

2019. aug. 20. 03:38
 5/10 anonim ***** válasza:
77%

Úgy érzem, te bagoly vagy.

2019. aug. 20. 05:45
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem teljesen normális. Többféle típusú ember létezik többféle vérmérséklettel, és van, aki a nyugalmat jobban szereti a dinamikus, ütemes életnél. Ez utóbbira az éjszakai életmódban nagyobb esély van, mint nap közben. Valóban sokkal nyugodtabb, csendesebb minden, és talán az ember jobb, precízebb munkát tud végezni, mint nappal. Mint közismert, nagy tudósok, költők is gyakran éjszakáztak, és a legnagyobb, legegyetemesebb értékű alkotásaik nem rikán akkor születtek.
2019. aug. 20. 06:56
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Második válaszoló:miért tette tönkre az életedet?
2019. aug. 20. 12:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok nappal dolgozni ,hivatalos dolgokat intézni , szeretteimel találkozni, elmenni moziba vagy étterembe... sorolhatnám ezer évig! Persze nappal is élek csak olyan vagyok mint a mosott sz@r, rendesen szenvedek. Akkor még van ez az alvásparalízisem is ,na azt imádom.
2019. aug. 20. 14:19
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Jók a megérzéseid, valóban bagoly vagyok :) nékem ilyen a cirkadián-ritmusom.
2019. aug. 20. 16:06
 10/10 anonim ***** válasza:
én mindkettőt szeretem :|
2019. aug. 20. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!