Vízöntő fiú és szűz lány mennyire illenek össze?

A vízöntőek érzéketlen provokatív kötekedő emberek, akik állandóan beletaposnak mások lelkivilágába.Nagyon makacsok és ha nem minden róluk szól, akkor lelki betegek.Mindenre képesek a figyelemért!
A szűzek érzékenyek kritikusak, de nem viselik el, ha ők kapnak kritikát. Rendkívül racionális emberekés visszafogottak tudnak lenni.
szerintem nem működő képes ez a kapcsolat!

"A vízöntőek érzéketlen provokatív kötekedő emberek, akik állandóan beletaposnak mások lelkivilágába.Nagyon makacsok és ha nem minden róluk szól, akkor lelki betegek.Mindenre képesek a figyelemért!"
Ha nemtudsz valamit, akkor ne alkoss róla véleményt. Se nem érzéketlenek, se nem kötekedőek (főleg azok nem). Ami igaz az igaz néha beletaposnak mások lelkivilágába de nem szándékosan, csak szókimondóak. A figyelemközpontúság az viszont igaz.
Amúgy ez szerintem se egy jó párosítás egy csapongó levegőjegy és egy földhözragadt földjegy között.

"Ha nemtudsz valamit, akkor ne alkoss róla véleményt. Se nem érzéketlenek, se nem kötekedőek (főleg azok nem). Ami igaz az igaz néha beletaposnak mások lelkivilágába de nem szándékosan, csak szókimondóak. A figyelemközpontúság az viszont igaz."
Honnan tudod, hogy nem tudom? Nem lehet személyes észrevételem ezzel a jeggyel kapcsolatban? eddig csak és kizárólag érzéketlen és kötekedő vízöntőket ismertem..ha te véletlen nem vagy az akkor kivételt alkotnál..a kivételek erősítik a szabályt!(bár ahogy elnézem a válaszodat inkább nekem van igazam)

...azon még nem gondokodtál, hogy esetleg benned van a hiba?
Érdekes módon én egyetlen kötekedő, érzéketlen vízöntővel sem találkoztam, pedig elhiheted, ismerek egy rakatot. Példának okáért a hugom is az. Namármost érdemes lenne elgondolkodni rajta, miért csak neked van róluk ilyesfajta negatív véleményed? Miért csak veled voltak ilyenek? Ok-okozat...

"..azon még nem gondokodtál, hogy esetleg benned van a hiba?
Érdekes módon én egyetlen kötekedő, érzéketlen vízöntővel sem találkoztam, pedig elhiheted, ismerek egy rakatot. Példának okáért a hugom is az. Namármost érdemes lenne elgondolkodni rajta, miért csak neked van róluk ilyesfajta negatív véleményed? Miért csak veled voltak ilyenek? Ok-okozat..."
Rendben ok-okozat.És te azon nem gondolkodtál el, hogy tiszteletben kellene tartani mások véleményét vagy, ha nem egyezik a tieddel az már nem is lehet hasznos Nem csak nekem van ilyen véleményem róluk, csak esetleg egyedül én mondtam el a véleményemet( ami ahogy látszik egy nagy bűn a szemedben)Neked is el kellene gondolkodnod azon, hogy vajon benned nincs-e hiba (gondolom a válaszod az lesz, hogy nem, pedig senki sem tökéletes..de se baj..én akkor is kiállok a véleményem mellett, mert az eddigi beszélgetéseink mind engem igazolnak..bocs, ha fáj az igazság, de normális önkritikával kellene egyszer végig gondolni az elmúlt kommentjeinket!!És bele kellene törődni, hogy nem mindenkinek ugyanaz a véleménye...csak, mert eddig negatív élményeim voltak a vízöntőkkel nem mondom, hogy minden vízöntő olyan, mint amilyeneknek leírtam őket...tartsd tiszteletben másokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!