Ha csak a csillagjegyeket nézzük, milyen lehet a kapcsolata egy halak nőnek és egy nyilas férfinak?
A nőnek az aszcendense tűz jegyű a férfinak meg a csillagjegye.
Talán kijöhetnek egymással. A nyilas nagyon szeret irányítani, a halak általában ezt elég jól viseli.
Meg lehet próbálni.
A halaknak és a nyilasnak is ugyanaz a születési uralkodó bolygója, a jupiter. Ez jó :) Viszont a kos és a rák aszci kicsit már húzósabb, a kos megeszi reggelire a pici rákocskát :)
De így csak napjegy+aszcendens alapján nem lehet sok mindent mondani, ehhez a teljes születési képlet ismerete kellene.
Szia!
Én azt írom,hogy nem egy rossz páros.
A Ráknak asc. ugyan picit kemény a Kos, viszont figyelembe kell venni , hogy ott a Halak, ami szintén víz-jegy és jól ki tudnak jönni. A Kos szintén vonzza a Nyilast. Egy olyan Halak nőről beszélünk, aki valószínűleg nem extraérzékeny, hanem tud kemény és "harcias amazon" is lenni. Valamint a férfi olyan Nyilas, akiben megvan ez a tűz, de tud finom és érzékeny is lenni, ami meg a Halaknak "imponál". Szerintem nem rossz.
Nem a csillagjegyeket nézem. Csak meg szeretném tudni, hogy mennyire igaz, mert abban már biztos vagyok, hogy mi egymásnak lettünk teremtve. Kíváncsi vagyok mit "mondanak" a csillagok.
üdv, B.G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!