Rák fiú + vízöntő lány? Összeillenek?
jó, persze, tudom én.:)
csak kíváncsi vagyok erre a részére a dolognak.
Elsőre határozott nem-et mondanék.A rák kedves,simulékony,türelmes,a vízöntő képes pattogni,csípni,türelmetlenkedni.Ezek szerint kiegészítik egymást!Akkor mégis összeillenek:)
Lehetetlen így megmondani.Lehet,hogy olyan aszcendensetek van,hogy csavar egyet a dolgon.Egyébként is sémák:baromságok!
egyáltalán nem erre építem a kapcsolatot, csak kívnácsiságból kérdeztem!!!
amugy meg 7 hónapja együtt vagyunk, biztos nem illünk össze. :)
köszi a válaszokat.:))
Szia !
Mi 22 éve élünk boldog házasságban a férjemmel ő rák én vízöntő, de szerintem ez az egész attól is függ hogy mennyire tudja 2 ember tolerálni és elviselni másiknak a rossz szokásait, illetve mennyire szerelmes az ember. Rák férfinél nincs is jobb a világon ( bocsi a többi jegytől) de annyira gondoskodó a családjának élő ember , imádja a tengert, nyaralást nagyon fontosak a szülei és a múltja. Negatívuma hihetetlenül önfejű, konok, nehéz meggyőzni dolgokról. De nálunk működik a dolog, azt nem mondom hogy mindig könnyű és egyszerű de ha szeretitek egymást a nehézségeken átsegít majd .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!