Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mérleg férfiak (40 év körüliek...

Mérleg férfiak (40 év körüliek) jellemzően hogyan hódítanak?

Figyelt kérdés

Ha bejön nekik az újonnan megismert nő, de nem tudnak róla még sokat, akkor mi várható tőlük?

Határozottan belevágnak az udvarlásba, vagy inkább lassan, puhatolózva lépnek, ha már alaposan feltérképezték az illetőt?

Május elején egy 2 napos tanfolyamon voltam, ott találkoztunk. Elkezdett velem beszélgetni a gyülekező alatt, és később is és a második napon is folyton odajött hozzám. Pedig voltak mások is, mással is ismerkedhetett volna. Főleg a tanfolyammal, tanulással kapcsolatban, de több magán, hobbi és otthoni témáról is beszélgettünk.

Azt nem mondta, hogy nincs párkapcsolata, és tőlem sem kérdezte, és sem utaltam rá, maximum apróságokból gondolhatta, hogy nekem sincs.

Kérdezte, bejelölhet-e facebookon. Meg is tette.

Ott látszik, hogy jelenleg nincs kapcsolata. Nekem nem látszik, mert nem szoktam nyilvánossá tenni ezt.

Visszajelöltem, és írtam neki, megköszöntem az előző napi segítséget, mert egy feladatnál sokat segített, ami most jól jön az otthoni tanulásnál.

De nem válaszolt azóta sem.

Úgy éreztem bejövök neki, még a facebookon is bejelölt, és elérhessen. Többi csoporttagot nem jelölte be.

Most mégis inkább úgy érzem, nem érdeklem. Így lehet? Akkor miért kellett neki az a facebook-kapocs?

2019. máj. 18. 15:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha magamból indulok ki, akkor meglátta az ezobolond, pénzmágiás vagy hasonlóan debil megosztásaidat, csak nem akar megbántani azzal, hogy töröl az ismerősei közül.
2019. máj. 18. 16:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne reménykedj. Semmit nem akar tőled. Egy facebook bejelölés semmit nem jelent, manapság mindenkinek százával vannak ismerősei.
2019. máj. 18. 16:54
 3/3 anonim ***** válasza:
67%
Negyven körüli Mérleg már esélytelen, mi nők ebben a korban nem szoktuk szeretni a mérlegeket, mert ha ráállok és látom, hogy hatvanöt kiló vagyok, elmegy az életkedvem. Egy fiatal Bak viszont elmegy :D
2019. máj. 18. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!