Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vizonto ferfirol tapasztalatok?

Vizonto ferfirol tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Altalabossagban szeretnek tapasztalatokat anelkul higy figyelembe vennenk hogy a tobbi bolygoja milyen jegyben allt! Csak a napjegyre vagyok kivancsi!! Es az igy megismert tapasztalataitokra...!☺️

En tobb vizontovel voltam egyutt vagy talalkozgattam es osszessegebe hasonloak voltak!

Varom a velemenyeiteket es en is irom a sajatomat! ☺️

2019. ápr. 29. 18:21
 1/9 anonim ***** válasza:
38%
ideje felnőni
2019. ápr. 29. 18:36
 2/9 A kérdező kommentje:
neked pedig megtanulni olvasni, mert nem jo kategoriaban kotekszel, ha nem erdekel az ezoteria!
2019. ápr. 29. 18:52
 3/9 anonim ***** válasza:

Menekülj!

21/halak

2019. ápr. 29. 20:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Elsőre izgalmasnak tűnnek,de hosszú távon unalmasak.Persze én Nyilas vagyok,Oroszlán ascendenssel ezért is fogtam ki sokszor őket.
2019. ápr. 29. 20:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Nagyon leleményesek,kezdeményezőek. Nem romabtikusak túlzottan,de nem is ridegek. Ált.intelligensek és érdekli őket a munkájukon kivül más is , akár teljesen más terület. Szeretik a függetlenséget ,a napi5x i hívás hogy hogy vagy? nem az ő asztaluk, aki szakítani szeretne ezt nyugodtan bevetheti. Ha párkapcsolatuk van,azért szeretnek flörtölni mellette,de ált.itt meg is áll a a dolog náluk.
2019. ápr. 29. 20:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Hosszútávon agybaj.
2019. ápr. 30. 10:55
 7/9 A kérdező kommentje:

Nekem kettovel is volt hosszabbtavu kapcsolatom, az egyikkel 1,5 evig a masik vizimmel 3 evig voltunk egyutt..

Egyik se volt valami huseges es egyik sem a tisztesseges munkat reszesitette elonyben kesobb mindkettonek olyan noje lett aki anyagiakban messzemenoen jobban all naluk es finanszirozza nekik a “hobbijaikat”.

A szex nagyon jo volt, azzal a vizivel is akivel csak odaig jutottunk es kapcsiig nem.... nem szemermesek es elottuk nincs tabu vagy amit szegyellni kene viszont igen, szenvedelyesek de nem romantikusak... nem tudnak “lágyak” lenni mint egy bika pl...:)

2019. ápr. 30. 12:04
 8/9 A kérdező kommentje:
Ja az lemaradt hogy amelle hogy nem vmi husegesek cserebe betegesen feltekenyek:)
2019. ápr. 30. 12:12
 9/9 anonim ***** válasza:
#8 teljes mértékben alátámaszthatom az állításodat!
2019. máj. 1. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!