Nyilas férfi - Oroszlán nő kapcsolat jó párosítás?
Szia! :)
Minden szempontból jó kapcsolatnak tűnik.
Először is itt vannak a tények: mind a ketten tüzes jegyűek tehát amikor egymás közelében vannak és méghozzá foglalkoznak egymással csak úgy izzik köztük a levegő.
Minden téren egyet értenek : újdonságra,csillogásra vágynak.
Tapasztalat: én magam is oroszlán vagyok :D aug.9.-én születtem a párom pedig nyilas :D ő december.20-án ő épphogy beleesik ebbe a csillagjegybe de attól nagyon jól kijövünk.Nagyon szeretjük egymást,és ami a legfontosabb ha 1-2x összeveszünk azis úgymegy hogy inkább incselkedünk egymással szóval ezt is megtudjuk oldani egymást közt.Nagyon megértjük egymást,mindenben ugyanaz a véleményünk :)
Szóval sok szerencsét kívánok neked :)
Nyilas a párom, én pedig oroszlán vagyok!
Minden a helyén van. Kicsit sértődékeny a drága, ahogy én is...sokat pattogunk, hamar felszikrázik a kedélyünk, de a lényeg, hogy minden vitát nevetve fejezünk be.
Szereti, hogy tudok nagyon szeretni-bújni-cirógatni. Az ágyban meg hát...eléggé összhangban vagyunk.
Szóval nekünk bejött ez a felállás!
De az oroszlánnál vigyázni kell, hogy legtöbbjük akkor elégedett, ha minden róla szól...
2010-07-05 14:39
Ugyan ez a helyzet!:)
Csak mi 2010.01.09-én jöttünk össze és csak egy éve vagyunk együtt :/
De a legjobb kapcsolat a mienk a barátaink körében ha ez nem annyie EGO akkor leis írnám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!