Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bak vagyok. Van aki szeret?

Bak vagyok. Van aki szeret?

Figyelt kérdés
2019. márc. 9. 14:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Valami úgysem stimmel. Nem szokott ez ilyen könnyen menni :D
2019. márc. 12. 19:31
 12/14 A kérdező kommentje:
A kritikus... :)
2019. márc. 12. 21:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Szűz nő vagyok és bak jegyű férfit szeretek.

Őszintén szólva nagyon nagy szíve van, nagyon mély érzésekkel. Bármikor számíthatok rá.

De szinte képtelen ezek kifejezésére, csendben magában megeli. A jót is és rosszat is. Ami szerintem nagyon nem jó. Több okból is. A jót néha (nyilván nem kell állandóan aradozni) ki kell fejezni a másik irányába. A rosszat magadban tartani pedig még több sérülést okoz.

Klasszikus értékei vannak a család a mindene. Ha a családban valami nem oké akkor egyszerűen nem érzi jól magát, feszült stb. Sok kis gyerkőcöt szeretne.

A munka.. Hát meglehetősen kitartó, masszív, szívós jellem. Küzdeni nagyon nagyon tud. Rengeteget dolgozik szereti is amit csinál de a pénz motiválja ugyanúgy. Biztos alapot akar teremteni.

Gyakran hidegnek, ridegnek tűnhet mert így viselkedik. Társaságban ki nem állhatja az egy egy intim lopott pillanatot mert figyelik és ezt nem szereti. Tehát pl egy ölelést se nagyon szeret nyilvánossag előtt adni. Ellenben nagyon hűséges ragaszkodó jegy aki ugyanúgy igényli a szeretetet.

Szerintem nagyon fél attól hogy nem elég jó, nagyon maximalista kicsit kontroll mániás. Egy baknak nem mondhatod meg mit tegyen.

Van egy kis fanyar angol humora.

Nagyon fontos neki hogy a partner hűséges legyen és kifogástalan legyen a viselkedése. Minden apro részletet tekintve.

Összességében nagyon szeretem de az érzelmek megelesevel kifejezesevel kapcsolatos problémák sokszor elojonnek. Én jobban igényelnem a dolgot ő meg ugye kevésbé. Neki is nehéz ez és nekem is. De semmire sem cserélném mert annyira jó ember.

Én azt mondom egy bak nem könnyű eset de mégis talán az egyik legszerethetőbb jegy számomra.

25N

2019. márc. 16. 21:09
 14/14 anonim ***** válasza:

Én skori vagyok és részemről sem nagy a szeretet a bak-ok felé.

Volt egy akit tiszteltem, de olyan rideg és jellemtelen volt. Brrr

2019. máj. 6. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!