Sokáig gondolkoznak egy döntésen. Akivel én vagyok, az rák, és nagyon szeretetteljes és bújós, bár kicsit gyerekes és hajlamos úgy tekinteni rám, (még ha nincs is tudatában) mintha az anyja lennék, és sokszor nem is csipked vissza amikor játékból piszkálom, hanem komolyan veszi. Érzelgős, és hajlamos dolgokat túlgondolni. Önbizalommal sincs nagyon megeresztve, viszont imádom a ragaszkodóságát, és az együtt töltött időre az igényét. (Néha viszont kényelmetlen, hogy annyira tiszteletben tartja a véleményemet, hogy a sajátját inkább visszafojtja) Bár ez utóbbi lehet azért is, mert az anyja otthon a királylányka, szeret hisztizni az igazáért, akkor is, ha ő maga jön rá, hogy az "igaza" amit annyira félt, egy nagy baromság. Szóval otthon az apa is egy papucs. Sajna abban hasonlítok a párom anyjára, hogy én is eléggé karakán vagyok, de sosem ő vele szemben.
Sokszor azt érzem inkább én vagyok ebben a kapcsolatban a dominánsabb, mert amikor kényes témát boncolgatunk, sokszor inkább rámhagyja, mintha az anyjával beszélne.
De nagyon gondoskodó is. Őszinte, kedves, és ragaszkodó.
Hat igen ,a Rak ferfit sokszor iranyitani kell,megha nem is ismeri el,es neha lazad..
Van,hogy panaszkodik,hogy elnyomja a felesege..
De valakinek hordania kell a nadragot,mertneha donteskeptelen...
Konfliktuskerulo,nagyon udvarias,baratsagos kifele.Deelegrideg,erzelemmentes,es titkolozo is tud lenni.Nem mind nnyalas,es romantikus..
Abszolut kettős énje van.
Kifele kedves bűbáj. De tényleg érzelem mentes is tud lenni.
Nagyon sértödős de te meg se szolalhatsz.
Lényegében mint egy kaméleon.
Azonkivül nem hüséges, hiszen allando szerelemre izgalomra vagyik.
Nagyon megbántam hogy bedöltem ennek a látszatkedvességnek.
2.es vagyok,igen azt kihagytam,hogy eleg sertodos is.
En 32 eve elek egy Rak ferfival,es en is Rak vagyok.nem egyszeru...hullamvolgyek tarkitottak mindig eletunket...
Azért összetettebb a horoszkóp ennél! Nemcsak a Nap jegyet kell tudnod, hogy teljes képet kapj egy személyről! Nem árt tisztában lenni az aszcendensével, a Hold jegyével és egyéb bolygó állásaival. Ezeknek az összegsége ad egy teljes képet az illetőről.
Amúgy Rák férfiban is rengeteg típus van. Akiket ismerek azok összeségében udvariasak, mindig figyelmesek és törődőek másokkal. Érzékenyek. Ugyanakkor makacsul ki tudnak állni az elveik mellett, nem engednek az elképzeléseikből vagy ha muszájak, akkor képesek duzzogni, mint egy kisgyermek. Néha ridegek, ha megbántod őket azt megjegyzik. A visszautasítás után akár teljesen képesek elzárkózni tőled. Volt olyan Rák fiú ismerősöm aki tipikus anyuci pici fia:)) És volt olyan is aki nagyon félénk és nehezen építi le a maga körül lévő falakat. Nem tipikus macsók; de a szívük a helyén van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!