Mit gondoltok a mérleg jegyűekről?
Kíváncsi lennék a többi csillagjegy véleményére.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Simulekony, konfliktus kerülő, döntésképtelen, gyáva.
Nagyon romantikus lélek, aranyos, kedves, figyelmes, humoros.. De hát na. Gyáva. Kell mellé valaki(egy számára domináns személy), aki hajtja a cél felé.
Ha magára van bízva, képes a végtelenségig halogatni a dolgokat. Nagyon ragaszkodik ahhoz, hogy a belső "mérlegén" mindig meglegyen az egyensúly. Ezért képes ragaszkodni a már, teljesen fölösleges dolgokhoz, csak mert túl nehéz változtatni.
Ezzel egy mérleg ismerősöm jellemeztem.
Kos/L
Egyik egy szomszédunk,nő: Egyàltalàn nem szép,teljesen àtlagos külsejű és életű.Esze van,de nagyon igénytelen minden téren.Amúgy jószívű,baràtsàgos.
Most pedig jellemzem hàrom màsik nő ismerősöm szintén mérlegek és ezek viszont egyformàk: Igazi elpusztíthatatlan energiabombàk, hajcsàrok,akik nem csak magukat hajtjàk,màst is képesek a halàlba dolgoztatni.Nagyszàjúak,bàtrak,emberszeretők,baràtsàgosak,de nekem nagyon nem jön be a ez a kemény stílus.Gyakran ítélkezők is, amolyan racionàlis munkagépek...A szellemiség,fantàzia fényévre van tőlük.Hàziasak.De az emlegetett szépséget én nàluk sem vettem észre.Àltalàban mind alacsony,nőiesen telt alakkal.De semmi extra.
én olyan mérleget ismertem,aki nagyon gonosz,és kétszínű,és beképzelt,és nárcisztikus,és szerintem ronda,de sokan szépnek tartják valamiért,és eltapossa az embereket,hogy ő jobb helyre kerüljön vagy hogy fogalmazzam meg....
de ismertem más milyet is,ő is ronda volt,de annak is tartotta mindenki,viszont kedvesebb volt pár fokkal,de mágiázott meg ilyen hülyeségek,és okoskodó volt,azt hitte ő a legokosabb,és azt utálta legjobban,ha hülyének nézték éppen
A konfiktuskerulo az nagyon igaz.
2 kozeli merleg baratnom van, es mindketto konfliktuskerulo, mondjuk az egyiknek neten nagy a szaja ha csetelunk, de eloben nem szeret veszekedni.
Az egyik merleg ismerosom szep, a masik atlag alatti picit.
Mindkettonek nagyon szamit a kulso. Es nagyon eloiteletesek, nem nyitottak.
Mindkettonek jo a lexikalis tudasa, de a valo eletben semmi extra.
Ja es felenkek, tenyleg inkabb ramhagyjak a dontest.
Köszönöm a válaszokat! :)
Szívesen várom még a véleményeket tapasztalokat, gondolatokat.
Mérleg lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!