Mi a véleményetek a Skorpió csillagjegyű emberekről?
Az 1. válaszoló véleményem szerint rátapintott a lényegre és amint láthatjuk, a Skorpió hölgyet (az igazság) érzékenyen érintette.
Ilyenkor mi van?
Valakinek pusztulnia kell?
:)
Természetesen csak vicceltem. :)
En imadom a tipikus skorpiokat de ok soha nem hittek a horoszkopban akiket ismerek, de amit en az utobbi idoben eszrevettem “idegen” embereknel akik ennek a jegynek az idoszakaban szulettek es elolvastak egy oket jellemzo leirast az osszes “skorpio vagyok” “ veszelyes vagyok” “ k u r v a j o v a g y o k az agyban” cimu dolgokat oszt meg folyamatosan magarol mert azt hiszi ez ennyi es mennyire kene tartani ettol a jegytol,vagy tole....
Az osszes skorpio ismerosom hangulatember, kitarto, es szendevelyes erzeki ember szeretik jatszani magukat hogy mennyire elkeseredettek es oket bantja mindenki de ez csak a felszin akar a raknal jegynel. Igazabol fu alatt mindent veghez visz amit kitalalt, nagyon konnyen meglehet bantani, de a szivet lelket odaadja annak az embernek akit kedvel vagy szeret es a baratjanak tart:) Akar a legtobb jegy.
Egyaltalan nemtartom “veszelyes” jegynek es nincs is ilyen jegy kifejezetten.
Emberek reakcioja ami “veszelyes” fizikailag ha bevernek neked egyet vagy lelkileg ha megjegyzesevel nagyon megbant :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!