Szerintetek mi a horoszkópom?
Csak kíváncsi vagyok, rá lehet-e jönni a leírásból:D
Elég makacs vagyok, szeretek irányítani. Teljes elképzelésem van a jövőmről (16vagyok), viszont lusta és kényelmes ember vagyok.
Nehezen barátkozom, ha idegenek vannak egy társaságban, akkor inkább el sem megyek:D szeretek itthon lenni egyedül.
A szerelemben eddig nem igazán vagyok sikeres, de szerintem elég domináns lennék ott is, mivel szeretek irányítani.
(Ez nem tudom, hogy segítene-e, de perverz vagyok és mindenféle dolgot kipróbálnék a szexben😅)
Nem sok barátom van, de azzal a pár emberrel igazi a barátság, nem hamis. Csendes, visszahúzódó ember vagyok általában, de amikor jó kedvem van vagy rám jön az 5 perc, akkor pörgök nagyon😂
Nem vagyok annyira hangulatember, de van olyan, amikor egyik percben jó a kedvem, másikban meg mindenkit utálok.
Nagyon alkalmazkodó vagyok. Nem nagyon szeretek vitákba belekezdeni, vagy folytatni.
Ennyi lett volna, remélem valaki kitalálja, mi a horoszkópom🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!