Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Halak vagyok rák aszcendenssel...

Halak vagyok rák aszcendenssel. Párom szűz jegyü. Milyen párositás?

Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 22:27
 1/5 anonim ***** válasza:

annyira igazán tisztelhetnéd az asztrológiát, hogy nem teszel fel ilyen buta kérdéseket.

én szégyellem magam a helyedben...

2010. jún. 25. 23:06
 2/5 anonim ***** válasza:
*helyetted.
2010. jún. 25. 23:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Ezt most nem értem miért baj???
2010. jún. 26. 08:36
 4/5 anonim ***** válasza:
A Halak idealizmusa és a Szűz racionalizmusa...nem a legjobb párosítás.Alapvetően eltérő egyéniségek.Emiatt ráunhattok egymásra.
2010. jún. 26. 11:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló szerintem arra gondol, hogy az asztrológia elcsépelt híréhez hozzájárul az, hogy az emberek enyhén szólva felületesen kezelik az információkat. Ugye mindenki belátja, hogy egy halak és egy szűz embernek nem lesz olyan a kapcsolata, mint a világon élő több százezer embernek? Persze olvashatók ilyen párosítás infók, és lehet bennük igazságot felfedezni, de ez mindenképpen csak egy kis szelete két ember összeillőségének vizsgálatához. Ez a szinasztria, pontos adatok szükségesek, és az asztrológus egyenként vizsgálja a bolygókat, házakat, összehasonlítva egymással az állásokat, viszonyokat ezáltal.
2010. jún. 26. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!