Ez melyik jegyre jellemzo tulajdonsag?
Baratnom napjegye rak az egyik reszletes asztrologiai elemzo oldal ezt a masik megint mast ir.
Ha leirom a tulajdonsagait szeretnem ha ti tapasztalataitok alapjan mondanatok hogy ez melyik jegyre jellemzo foleg aszcendens, deszcendens stb bolygokban dominalhato jegyre lennek kivancsi!
Tudunk pontos szuletesi idopontot mindent a kulonbozo bolygoallasokhoz stb de valahogy megsem stimmel...
- titkolozo
- feluletesen megnyilik Neked, kozvetlen de megis ugy hogy mondandojaban O teljesen kivul tudja rekeszteni magat ergo teljesen ugy tud beszelni Veled hogy atlat rajtad, kibeszel a gatyadbol mig O rola semmit sem fogsz megtudni a hosszas beszelgetes alatt
- tavolsagtarto kapcsolatban, szereti ha foglalkoznak vele addig ameddig o gondolja, a folyamatos egymas nyakaban levo dolog (ertsd: foz a konyhaban de meg minden masodik mozdulatanal olelgeted puszilgatod, o ezt nem birja mindig azzal jon hogy korlatozom a mozgasaban, nem hagyom beken)
- nagyon igenyes, kisse piperkoc
- kezdemenyezo, igenyli nagyon a szexet, nyitott
- nagyon magabiztos, neha kisse ijeszto is ezzel
- hatarozott, talpraesett
- magneskent vonzza az embereket a kisugarzasaval, nagyon szep lany de semmi "feltuno" nincs benne ugymond.
- konnyen elkapja a gorcs, nagyon hirtelen haragu, es rettento csunyan beszel, neha tulsagosan is nyilt, nem erdekli mit gondolsz rola a leggusztustalanabb megjegyzeseket is kepes elereszteni Neked ( nem a noiesseget illetoen)
- szereti az emberek agyat huzni, akiket nem vesz komolyan
- eleg alvilagi emberek voltak eddig az exei, akiket en ismeretem...
-imad bulizni, barmi nelkul kepes jolerezni magat, meg hajnal egykor is kepes elindulni ha ugy gondolja es legtobbszor ugy gondolja, imad tancolni :-)
-ambiciozus, vannak elkepzelesi de megis nagyon lassan de eleri a celjait mindig. Ezt hangoztatja is hogy barmit akart mindig mindent megszerzett, koztuk engem is, O szedett fel engem nem en ot :-D :-)
Kerlek ezek alapjan irjatok velemenyt, tudom a pontos idot stb, tul vagyok a magyar es kulfoldi asztro oldalakon mar csak egy megbizhato asztrologust keresek aki szemelyes elemzest kepes adni, mindkettonket nagyon erdekel a tema...
Van kevés infó és van ez.😂
Eléggé Nyilas napjegyűnek tűnek.
Talán skorpió, esetleg ikrek.
(De hogy nem nyilas, az 100%.)
Koszi a valaszokat
Rak bika aszecndenssel a holgyemeny!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!