Melyik a legjobb horoszkóp?
Figyelt kérdés
Ez alatt azt értem hogy milyen horoszkópú emberek a legrendesebbek álltalában2018. nov. 1. 22:15
1/13 anonim válasza:
A kos, bika, ikrek, rák, oroszlán, szűz, vízöntő, halak, mérleg, skorpió, nyilas és bak jegyűben születettek.
2/13 anonim válasza:
Mindegyik jegynek vannak gyengeségeik és erősségeik.
4/13 anonim válasza:
Neeeeemigaz. Ezerszer leírták, a horoszkópnál nem csak a Nap állását veszik figyelembe,hanem az összes többi égitestét is-Hold, többi bolygó+ ascendens! Ezek egymáshoz viszonyított helyzetét,melyik házban mi van stb. Az, hogy melyik jegyben járt a Nap a születésedkor csak egy tényező a sok közül.
6/13 anonim válasza:
Kos?Mérleg?Ne viccelj.xD Akkor már inkább halak vagy vízöntő,még azok is jobbak (de amúgy tudom,hogy hülyeség ez,nem horoszkóptól függ.Vagy ha mégis ,akkor nem csak a napjegy számít
7/13 anonim válasza:
Utolsó !
A halak? Naa ne már... 3 halak ismerősöm van, és tőlük nagyobb mártír nem létezik ezen a föld kerekségen :D
Amúgy meg mi bajod a kossal meg a mérleggel ?
9/13 anonim válasza:
rák:-D mert az vagyok
amugy rak,skorpio,oroszlan,nyilas,bika
Vizontoket is nagyon kedvelem csak az exeim kivetel nelkul vizontok bajom nincs veluk csak kapcsolataink nem voltak kiemelkedoen remekek...:-))))
10/13 jdfGabrella válasza:
Szerintem a levegő elemu jegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!