Tudtok nekem ajánlani hiteles könyveket vagy honlapokat az asztrológiával kapcsolatosan?
Figyelt kérdés
Tehát ami igényes, hiteles. Honlapok közül az angol nyelvűek is érdekelnek. Ti hol tájékozódtok?
A születési képlet elemzése érdekel engem az asztrón belül.
Köszi előre is
2018. okt. 29. 17:54
1/5 anonim válasza:
Hiteles az asztrológiával kapcsolatban? Olyan eleve nem is létezhet. Önellentmondás.
2/5 anonim válasza:
Én nekem Barabás Erikának a Karma asztrológia az alapoktól c. könyve van meg. Nagyon jó.Javaslom még Dr Baktay Ervin A csillagfejtés könyve c. zseniális munkáját. Ezek mind hitelesek.
3/5 anonim válasza:
Ennél hitelesebbet aligha fogsz találni. Ha nem hiszel benne, olvass utána a srácnak ( nagyon érdekes sztori) , olvasd a blogját, és vizsgáld meg milyen összefüggéseket találsz a te napjaid, életed és az írásai között :)
Nem fogsz csalódni :)
4/5 anonim válasza:
Létezik egy hiteles tanulmány, amelyik kimutatta, hogy semmiféle összefüggés nincs az asztrológiai tanítások és a tényleges események között.
Ilyesmire gondoltál?
Mert a többi az viszont kamu.
5/5 A kérdező kommentje:
A születési képlet elemzése érdekel.
2018. nov. 2. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!