A vízöntő fiú és a rák lány hogy illenek össze? Tapasztalaitokat is írjátok le légyszi.
Szerintem nagyon jó párosítás, tudok ilyen házaspárról is.
A rák házias és kedves, én szeretem bár mivel én kos vagyok kevésbé kedvelnek a rákok, sajnos.
Én vízöntő vagyok, a barátom rák, 6éve vagyunk együtt.
És azt hiszem már elég nehezen tudnék nélküle élni :)
A rák féltékeny, a vízöntő szeret flörtölgetni viccből is. A vízöntő társaság kedvelő, a rák meg parás és inkább elbújkál. Viszont jókat tudnak vitatkozni, mert mindig más a véleményük így sosem unalmas az életük :)
A ráknak sok szeretgetés kell, de ezt a vízöntő nem mindig tudja, mert a rák nem mondja hogy mit akar.
Nah, mind1, nem tudtam írni semmi okosat.
Én meg a 14:39-es vízöntő rákja vagyok. :D
6 év sok idő, a vízöntő lány mellett mégis csak perceknek tűnik, s ilyen percekből sose elég ez a pár. :)
Valóban van féltékenység, a vízöntő hűségének hiánya miatt viszont nem is teljesen alaptalan. :P
Vízöntő szintén sok törődést igényel, viszont szeret lázadni/ellenkezni/újítani. A rák viszont nem szeret annyira újítani, inkább a régi bevált dolgokat kedveli, szóval vannak azért konfliktusok is.
Szóval szerintem nagyon jó kapcsolat is lehet belőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!