Miért nem tudok másképp érezni iránta?
Hat ha ezost akarsz akkor vannak arra válaszok lehet előző életben testvéred vagy szülőd volt esetleg gyereked
Iker láng meg halál utáni szerelem nyilván nem mert akkor ő is nagyon megkedvelt volna teged
Igazából az érdekelne, hogy konkrétan ennek a kategóriának a figyelembe vételével mik azok, amik erre utalhatnak, tehát nem a reinkarnáció kategóriában vagyunk, bár a kettő összefügg, mégis más oldalról közelíti meg a dolgot. Erre a részére vagyok kíváncsi, és erre válasz még nem érkezett.
Sokszor próbáltam már lebeszélni magam róla, de valami mindig történt.
Ismerkedni is próbálok, de nincs megfelelő, valami mindig van, ami nagyon nem stimmel.
Egyszer megfogalmaztam magamban, milyen társat szeretnék, ő ezt hozza.
Kategória? Bocs de nem írtál le horoszkópot sem a tiedét sem az ővét...
De ha ő is kedvel teged akkor mi itt a probléma oda kell álnod és meg kell mondani neki az erzeseidet nem lehet mindig arra várni hogy mikor szabad lesz és majd akkor és halogatott egyre jobban mig ujra lesz valakije
De ha mindenképpen ezos cuccok kellenek még tudok párat
-Lehetséges hogy nem is az a lényeg hogy eggyüt légy vele hanem hogy ezzel az érzéssel tudj kezdeni valamit
-a rossz Karmád miatt nem fogsz párkapcsolatba lenni mig nem változtatás a dolgokon
-esetleg pont fordítva van lehet hogy annak a személynek vagy egy olyan ugy mod katalizátora az életben hogy végre hajtson valamit és neked teljesen más szereped lesz az ő életében (azaz Nem gyengéd múló romantikus) hanem egy passzív erős lelki támasz
"nem írtál le horoszkópot sem a tiedét sem az ővét..."
Nem, ugyanis arra vagyok kíváncsi, hogy általában mik utalnak ilyen dolgokra, mely bolygók milyen állása és kapcsolódása, ez horoszkóp nélkül is megmondható, ha valaki jobban ért hozzá, én csak kíváncsi érdeklődő vagyok a téma iránt, viszont vissza tudom ellenőrizni. Mint ahogy meg lehet mondani, hogy 100 ezer Ft-nak mennyi lesz a kamata bizonyos kamatláb és kamatadó esetén, úgy, hogy nem kell befizetnem azt a 100 ezret sehova. A napjegy semmit nem jelent önmagában, azt fölösleges leírnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!