Honnan tudjam, hogy mi az én kínai horoszkópom?
Bivaly
Apukám vietnami ott is ez a horoszkóp van.Évenként más a horoszkóp és én is '97es vagyok úgyhogy tudom:-)
Bár azon amit az első belinkelt máshogy van...nemtudom. A vietnami horoszkópod bivaly,ez biztos(ha esetleg érdekel).Úgy tudtam a kínai is ugyanez.
BIVALY (Ökör)
(1901, 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997)
Meglehetõsen gyakorlatias, s csak reális terveit próbálja megvalósítani. Tevékeny, szeretne maradandót alkotni. Ritkán ragadtatja el magát, nem esik túlzásokba. Kitartó, céljait tûzön-vízen át megvalósítja. Nyugodt, kiegyensúlyozott, s erre törekszik az élet minden területén. Családszeretõ, s a nyugodt társat keresi, akitõl megköveteli a hûséget és az odaadást. Meglehetõsen merev, hagyománytisztelõ. Az új dolgokat gyanakodva fogadja, s kezdetben elutasítja. Nagyon jó barát, megbízható és pontos. Ennek ellenére gyakran önzõ, vaskalapos és kissé unalmas. Aki kapcsolatba kerül vele, elsõsorban jó tulajdonságait veszi észre.
A Bivaly-nõ kifelé a legjobb feleség és anya, de mindig vágyakozik valami más után, például egy új kapcsolat után. Az unalom és egyhangúság beteggé teszi, de változtatni nemigen mer, s nem is mutatja ki kapcsolatában.
A Bivaly-férfi nagyvonalú, kényezteti társát, de nem tûri az ellentmondást. Féltékeny típus, s hiába mutatkozik keménynek, igen sérülékenyek. Fõleg a szerelemben
Most találtam:)Eszerint jót írtam.
/előző válaszoló a '97es félvietnami bivaly/
(egyébként Google:"kínai horoszkóp 1997" ( [link] első lehetőség ( [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!