Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Honnan tudjam, hogy mi az én...

Honnan tudjam, hogy mi az én kínai horoszkópom?

Figyelt kérdés
Ha valaki tudja, hogy mi szerint van ez, vagy tud egy oldalt ahol megnézhetem akkor....
2008. nov. 4. 18:52
 1/7 anonim ***** válasza:
2008. nov. 4. 18:55
 2/7 anonim válasza:
5%

google

:P

2008. nov. 4. 21:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi egyszer voltunk Bécsben egy kínai étteremben, és egy falra akasztható "naptárt", na meg persze reklámot is kaptunk. :) Én innen tudom. De melyik évben születtél?
2010. júl. 1. 14:41
 4/7 A kérdező kommentje:
1997
2010. júl. 4. 11:14
 5/7 anonim válasza:

Bivaly

Apukám vietnami ott is ez a horoszkóp van.Évenként más a horoszkóp és én is '97es vagyok úgyhogy tudom:-)

Bár azon amit az első belinkelt máshogy van...nemtudom. A vietnami horoszkópod bivaly,ez biztos(ha esetleg érdekel).Úgy tudtam a kínai is ugyanez.

2010. júl. 8. 15:26
 6/7 anonim válasza:

BIVALY (Ökör)

(1901, 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997)

Meglehetõsen gyakorlatias, s csak reális terveit próbálja megvalósítani. Tevékeny, szeretne maradandót alkotni. Ritkán ragadtatja el magát, nem esik túlzásokba. Kitartó, céljait tûzön-vízen át megvalósítja. Nyugodt, kiegyensúlyozott, s erre törekszik az élet minden területén. Családszeretõ, s a nyugodt társat keresi, akitõl megköveteli a hûséget és az odaadást. Meglehetõsen merev, hagyománytisztelõ. Az új dolgokat gyanakodva fogadja, s kezdetben elutasítja. Nagyon jó barát, megbízható és pontos. Ennek ellenére gyakran önzõ, vaskalapos és kissé unalmas. Aki kapcsolatba kerül vele, elsõsorban jó tulajdonságait veszi észre.

A Bivaly-nõ kifelé a legjobb feleség és anya, de mindig vágyakozik valami más után, például egy új kapcsolat után. Az unalom és egyhangúság beteggé teszi, de változtatni nemigen mer, s nem is mutatja ki kapcsolatában.

A Bivaly-férfi nagyvonalú, kényezteti társát, de nem tûri az ellentmondást. Féltékeny típus, s hiába mutatkozik keménynek, igen sérülékenyek. Fõleg a szerelemben

Most találtam:)Eszerint jót írtam.

/előző válaszoló a '97es félvietnami bivaly/

(egyébként Google:"kínai horoszkóp 1997" ( [link] első lehetőség ( [link]

2010. júl. 8. 15:32
 7/7 anonim válasza:
A második link helyesen: [link]
2010. júl. 8. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!