Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen adottsagokbol tippelite...

Milyen adottsagokbol tippelitek be egy illeto horoszkopjat? Kulso, belso

Figyelt kérdés

Ti miket tartotok jellemzonek egy egy jgynel?:) gondolok itt olyanra h kosnak nagy,karakteres orr, es izmosabb-erosebb test, ikrek jegyuek huncut tekintete stb...:))

Ha figyeltetek mar meg ilyesmit kerlek irjatok le kivancsian varom!!!:))

2018. szept. 23. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:
55%

Nem lehet horoszkóp alapján jellemezni egy embert.

Mivel nincs 2 egyforma ember.

Lásd az én példámat. Gyerekkori barátnőm is ikrek horoszkópú mint én. Ráadásul 1 évben, és 1 napon is születtünk. Mégis ég és föld vagyunk külsőleg és belsőleg is.

2018. szept. 23. 21:01
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Nem csak a napjegy számít.
2018. szept. 23. 21:05
 3/7 anonim válasza:
90%
Én egy időben az egyetemen hobbiból foglalkoztam ezzel a témával. Egy társaságban kb. félóra után mindenkiről meg tudtam állapítani hogy mi a horoszkópja. Egyszer vétettem, de egy nagyon hasonló jegyűvel. Nem külső alapján. A személyiséget, stílust, modort és jellemet vettem alapul. Persze "megvádoltak" boszorkánysággal :) Egyik részen jó,mert a saját javadra tudod fordítani a későbbiekben sok esetben, de másfelől viszont én azt javaslom neked hogy ne ítélkezz a korábbi tapasztalataid alapján. pl. ne mondd azt, hogy az oroszlánokkal nem jössz ki vagy mindet utálod, mert utána találkozol egyel, aki nemhogy levesz a lábadról, hanem a csillagokat is lehozza neked.:)
2018. szept. 23. 21:06
 4/7 anonim ***** válasza:

A be igekötő, a hova vittétek be? mondatnál ez teljesen helyes használat is. A tippelnél is lehetne helyes, ha egy idegen szót vennél és ahhoz próbálná meg adni az ember, bár annak az értelme teljesen más lenne. Viszont ilyet kijelenteni, hogy nincs be igekötő...

Amúgy én kos vagyok és karakteres orrom is van, izmos is vagyok, de egyik kollégám is az, rá viszont már ez nem igaz. Szóval az én esetemben ez véletlen

2018. szept. 24. 16:07
 5/7 anonim ***** válasza:

sehogy.

engem soha nem tudtak bekategórizálni pedig többen is próbálták...

2018. szept. 24. 17:07
 6/7 Nagy.bettike21 válasza:
Ink a kisugarzas alapjan, illetve a belegondolsz, h egy adott szituban h viselkedne az illeto. A kulsore is meg lehet figyelni sztem, mert vmilyen szinten tukrozi a belsot. Itt olyanra gondolok pl h a merleg kifinomult, szereti a muveszeteket-> nem tudom elkepzelni h egy merleg no pl otromba ruhakba jarjon stb... de ez az egesz egy nagy altalanositas, pontosan nyilvan nem lehet megitelni
2018. szept. 24. 17:23
 7/7 A kérdező kommentje:

Koszonom a kerdesre valaszokat a nyelvhelyessegi botlasomert pedig elnezest kerek foleg toled kedves negyes Neked ugy latom a fogyatekossaggal es szovegertessel vannak problemaid, ha gondolod nagyon szivesen segitunk megoldani a gondjaidat vagy egy erre szakavatott orvos is segithet....

A temat illetoen pedig biztosan olvasni sem tudsz, mert en es szerintem a legtobb ember sem szol bele olyan dolgokba amik nem erdeklik, nem hisznek benne! Szerintem te is meg En is felkeresunk egy magyar szakos tanart de teged halmozottan hatranyoskent kezelnek allapotodbol adodoan...!!!! Puszillak...

2018. szept. 25. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!