Egy ember külsejéből megállapítható az aszcendense?
Figyelt kérdés
2018. szept. 11. 08:40
1/17 anonim válasza:
Meg. Amikor az ember elkezdett kifejlődni, már előre annak megfelleően alakult az evolóció és a genetikai állomány, hogy majd sok százezer év múlva, ha kitalálnak egy csomó elméletet, akkor ahhoz passzoljon.
De csak az asztrológiához. A többihez nem.
2/17 A kérdező kommentje:
Akkor is volt aszcendensük az embereknek, csak nem tudtak róla. Ma is van annak is, aki sose hallott róla, meg annak is, aki hallott, csak nem hisz benne :P
2018. szept. 11. 16:33
3/17 anonim válasza:
És az állatokkal mi a helyzet? Mondjuk a főemlősökkel?
4/17 A kérdező kommentje:
Én azt nem tudom sajnos. Nézz utána, angolul MINDENEŐL van valami a neten... :)
2018. szept. 12. 00:55
5/17 anonim válasza:
2
Nem érted: a genetika és a DNS meg az evolúció is "tudnak" az aszcendensekről?
És egy DNS pontosan mijével "tud" róla?
1-es voltam. Cuki, hogy engem pontozol le, mert nem értesz egyet (ha valami csak amiatt van, mert elhiszed, az azt is jelenti, hogy ha nem hiszed el, akkor nincs is).
6/17 A kérdező kommentje:
Azért lettél lepontozva, mert a válaszod cinikus, illetve valószínűsíthető belőle az is, hogy nem hiszel az aszcendens létezésében sem, magyarul kötekedni jössz ebbe a kategóriába. Megérdemled a lepontozást, másoktól is azt kaptad, mert 1db szavazat után nem ír százalékot, csak miután már átlagolni tudja.
2018. szept. 12. 10:52
7/17 anonim válasza:
Ez nem igaz, egy szavazat alapján is ír százalékot. Egy számot is lehet átlagolni. Az átlaga önmagával egyenlő. E mellett van egy érdekes dolog az itteni rendszerben, hogy a frissítés óta lefele kerekít minden törtet
8/17 A kérdező kommentje:
Na pontoztalak, mondd meg akkor, hány százalékot adtam :)))
2018. szept. 12. 17:20
9/17 A kérdező kommentje:
Nem fogja kiírni, amíg valaki más nem pontoz... Azt mondjuk én sem tudom, hogy 2 vagy 3 pontozó kell hozzá.
2018. szept. 12. 17:25
10/17 A kérdező kommentje:
Én 3-ra tippelnék, mert sokszor előfordul, hogy legelőször nem 0-50-100 jelenik meg, hanem valami totál "nem kerek" szám. Egy értékelés után nem írja ki semmiképp sem. Nézz utána.
2018. szept. 12. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!