Ha nincs házasságra utaló kapcsolódás?
Ha egy képletben nincs házasságra utaló kapcsolódás, bolygók ami utalnak a hosszútávú kapcsolarta stb akkor ha az a két fél összehazasodik nem fog működni a dolog?
Tapasztalatok?
Az, hogy hülyeség.
Az egyik legkomolyabb asztrológus szakember megcsinálta aképletem, közölte, hogy számomra az élet nem a családról és nem a tanulásról, hanem a segítésről szól. Karrierem sem lesz, mert mindig mások támogatása lesz az első.
Akkor már 4 gyerekem, 11 éves boldog házasságom és építészirodám volt, melynek a vezető mérnöke voltam.
5
Széles tömegek szerint az egyik legismertebb. Azért mentem el, mert kíváncsi voltam, hiszen olyan sokan dicsérték, és magyarázták, hogy de, de, mert ez egy tudomány és majd meglátom ...
Megláttam. Azt, hogy ez nem tudomány, hanem humbug.
6
Ne haragudj, de ez rizsa. :)
És semmi köze a valósághoz.
Nézd, pontosan és gondosan figyeltem rá, hogy a testbeszédemmel ne adjak semmi jelzést a jellememről, életemről, és a jeggyűrűt is levettem.
Nem, nem vagyok a család segítője, sem az ügyfeleimé.
"Nem, nem vagyok a család segítője, sem az ügyfeleimé." - Hát, ha te cseszel a családodra nagy ívből, és nem kötsz jó üzleteket, akkor valóban nem vagy egyikük segítője sem. Ezt azért gondold át még egyszer. :-)
De én nem akarlak megingatni a gondolkodásmódodban, csak egy kicsit másképp látom a dolgokat, mint te. Gondolom, fizettél is az illetőnek az elemzésért, én meg csak a megfigyeléseimre hagyatkozom, és senkitől egy fillért nem kértem, és asztrológusnak sem fizettem, mégis működik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!