Milyen férfira, társa vágynak maguk mellé általában a rák nők? Milyen férfira tetszik nektek? Bőven írjatok legyetek szívesek!
Az én barátom totálra vonz engem, más nem is. 170 centi magas, szálkás, gyönyörű arca van, lágy mégis férfias. Borostás. Olyan arc formája van, mint Jhonny Depp-nek, csak a szemük más. Az ő szeme nagy, szépen ívelt, gyönyörű szempillákkal. Göndörösen hullámzik a rövid világos haja. Finom bőre van, sosem büdös. Gyönyörű ajka van, szépen mosolyog. Magabiztos, de van, hogy engedi, hogy fölé kerekedjek, élvezem ezeket a "harcokat". Jó a humora, kedves, de megragad, ha rossz kislány voltam. Olyan fiú, hogy ha akar valamit azt eléri nálam.
21/L
Kinézetre legyen majdnem tökéletes, különben esélye sincs.
Amúgy meg olyanra, akinek jól tudnak otthon parancsolgatni, aki szavak nélkül kitalálja hogy éppen mire gondolnak és erre mint papucsférj mit is kellene tenniük. És még fontos, hogy elhalmozza őket ajándékokkal, na meg legyen gazdag...
Miss Endzsi
Fiatal vagy, értelmes, nem veted meg a drogokat sem, de magadból indulsz ki ;)
A rák nők szeretik az állandóságot, a nyers erőt ami addig szunnyad, amíg szükség nincs rá. tehát ezzel együtt a türelmet. A stabilitást maguk mellett, amit saját maguk tartanak fent a gondoskodásukkal, így képezve egy egységet. A szex az majdnem annyira másodlagos, mint hogy mennyire tud főzni, vagy villanyt szerelni. A szex egy meglehetősen fontos dolog minden ember életében, sokszor meghatározó, de csak a buták alapoznak erre mert az évtizedek más dolgokat tesznek fontossá és akik ezt nem ismerik fel időben, azok felett menthetetlenül eljár az idő. A bölcs ember erre hamar rádöbben, az intelligens meg csak pislog, hogy elmúlt x éves, és a következő x ugyanolyan érdemtelenül telik el, mint az azt megelőző. Az intelligencia nem oldja fel a butaság bűneit.
Szia , én rák vagyok.
Legyen magabiztos,romantikus (kedves) ne bántson meg) éreztesse velem hogy szeret. Legyen férfi aki kimutatja az érzelmeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!