Vízöntő, bár nekem volt már dolgom Nyilas pasival és paraszt volt, remélem nem te vagy az..😂😡
2018. aug. 1. 20:39
12/23 anonim válasza:
az nyíl? injekciós tűnek néztem..
2018. aug. 1. 21:07
13/23 anonim válasza:
Ha hiszel a horoszkóban, akkor mindegy, minden nővel jól ki fogsz jünni, az ő szintjükön vagy.
2018. aug. 1. 21:55
14/23 anonim válasza:
Szerintem mivel a nyilas tűzjegy, ezért egy levegőjegy volna a legideálisabb, mérleg, vízöntő, vagy ikrek.
De nem feltétlenül ezen múlik egy boldog kapcsolat.
2018. aug. 1. 22:38
15/23 anonim válasza:
Mint Kos -nő írom, hogy a Kos az nem egy fos :) Csak szimplán nem bírod írányítani, mert ez egy vezér jegy. Tehát a kos az nem egy fos, csak szimplán gyökér voltál hozzá :'D
2018. aug. 1. 22:48
16/23 anonim válasza:
Volt egy Nyilas napjegyű kollégám, a párja is Nyilas napjegyű és jól megvannak. De csak a napjegyből nem lehet egyértelmű következtetéseket levonni, akkor sem, ha úgy érzed, teljesen illik rád.
Rám skoriként nem minden illik a skori leírásokból, de erre választ ad az egyéni képlet, mivel más is dominál, nem egyedül a skori.
2018. aug. 2. 07:21
17/23 anonim válasza:
Emberek én hiszek az ilyen spirituális, ezotérikus dolgokban de akkora hülyeség hogy ki milyen csillagjegyűvel jön össze ebve semmi nincs!
2018. aug. 2. 09:19
18/23 anonim válasza:
Nem tudom, talán mérleg.
Az biztos, hogy jól teszed, ha nagy ívben kerülöd az ikreket és a halakat! Meg mondjuk a skorpió nőket is... A többi között érdemes keresgélni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!