Szinasztria elemzésben segítene nekem valaki?
Meglévő ismeretségről van szó, közös munkahely és közös hobbi kapcsán ismeri egymást a két ember. Ha konfliktus merül fel a két fél között, azt hogyan lehet megoldani?
Ezek volnának (a különböző jegyekben együttállásoknál jegyhatáron vannak a bolygók):
1. személy férfi, 2. személy nő, ilyen sorrendben is írom a kapcsolódásokat.
Skorpió Hold 11. házban - szembenállás - Bika Hold 12. házban
Bak Nap 2. házban - együttállás - Bak Mars 9. házban
Bak Nap 2. házban - trigon - Bika Ascendens
Halak Mars 3. házban - trigon - Skorpió Nap 6. házban
Halak Vénusz 3. házban - trigon - Skorpió Nap 6. házban
Skorpió Hold 11. házban - együttállás - Skorpió Nap 6. házban
Skorpió Hold 11. házban - szextil - Bak Jupiter 9. házban
Skorpió Hold 11. házban - együttállás - Skorpió Plútó 6. házban
Skorpió Plútó 11. házban - szembenállás - Bika Hold 12. házban
Bak Neptunusz 1. házban - trigon - Bika Hold 12. házban
Bak Jupiter 2. házban - trigon - Bika Ascendens
Bak Merkúr 1. házban - trigon - Bika Hold 12. házban
Skorpió Szaturnusz 12. házban - szembenállás - Bika Ascendens
Nyilas Ascendens - együttállás - Nyilas Uránusz 7. házban
Halak Vénusz 3. házban - kvadrát - Nyilas Uránusz 7. házban
Bak Merkúr 1. házban - együttállás - Bak Jupiter 9. házban
Halak Vénusz 3. házban - szextil - Bak Jupiter 9. házban
Halak Mars 3. házban - trigon - Skorpió Szaturnusz 6. házban
Bak Jupiter 2. házban - együttállás - Bak Mars 9. házban
Skorpió Szaturnusz 12. házban - együttállás - Nyilas Merkúr 7. házban
Skorpió Szaturnusz 12. házban - szextil - Bak Mars 9. házban
Bak Merkúr 1. házban - együttállás - Nyilas Neptunusz 8. házban
Bak Merkúr 1. házban - szextil - Skorpió Plútó 6. házban
Halak Mars 3. házban - kvadrát - Nyilas Uránusz 7. házban
Nyilas Uránusz 1. házban - együttállás - Nyilas Uránusz 7. házban
Ne sajnáld a pénzt, és menj el asztrológushoz, ő majd igazán releváns választ ad a kérdéseidre. (Pont ma megyek asztrológushoz én is.)
ÉS/VAGY:
Ne sajnáld az időt, és tanuld ki az asztrológiát, akkor majd szépen meg tudod ezt magadnak válaszolni. (Már egy ideje tanulmányozom az asztrológiát magam is.)
Szerintem itt a fórumon sokkal inkább lenne a helye rövidebb, konkrétabb kérdéseknek. Pl. éppen próbálod magad elemezni a fentebbi szinasztriát, de mondjuk 1-2 részletét nem igazán tudod, hogy kellene értelmezni, és ebben kérsz segítséget, nem pedig a teljes elemzés elvégzését kéred.
Kíváncsi vagyok, azért kérdezek. Van egy szöveges leírásom, mert ahol néztem, ott ad ilyet is, de érdekelne, hogy itt hogy látják, mennyire fedi egymást a kettő. Csak azt nem másolom be ide, mert nagyon sok. Illetve az a leírás nem nézi a házakat.
Meg igazából volna tényleg egy konkrét probléma, egy konfliktushelyzet, amit próbálok valahogy megoldani (a munkakapcsolat miatt fontos volna), csak nem jutunk dűlőre, hátha valaki ki tud okoskodni valamit.
A trollokra meg nem is reagálok inkább.
,,Ne sajnáld a pénzt, és menj el asztrológushoz, ő majd igazán releváns választ ad a kérdéseidre."
Az asztrológia egy áltudomány! Minden egyes pénz belefeccolása kockázatos. Az asztrológusoknak nincs végzettsége. Az asztrológiát nem lehet tanítani, mert nem tudás, hanem kitaláció.
Felháborító, hogy még mindig nem lehet törvényes keretek között büntetni a kuruzslás ilyen formáját.... :((((
A szabályzat erre a kategóriára is vonatkozik...
"(b) Tilos személyeskedni, azaz olyan megjegyzést tenni amely másokra nézve sértő lehet (különösen ami egy másik Felhasználót zavarhatja kora, neme, származása, vallása, faji, nemzetiségi hovatartozása, világnézeti meggyőződése, véleménye, élethelyzete miatt)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!