Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szinasztria elemzésben segíten...

Szinasztria elemzésben segítene nekem valaki?

Figyelt kérdés

Meglévő ismeretségről van szó, közös munkahely és közös hobbi kapcsán ismeri egymást a két ember. Ha konfliktus merül fel a két fél között, azt hogyan lehet megoldani?

Ezek volnának (a különböző jegyekben együttállásoknál jegyhatáron vannak a bolygók):

1. személy férfi, 2. személy nő, ilyen sorrendben is írom a kapcsolódásokat.

Skorpió Hold 11. házban - szembenállás - Bika Hold 12. házban

Bak Nap 2. házban - együttállás - Bak Mars 9. házban

Bak Nap 2. házban - trigon - Bika Ascendens

Halak Mars 3. házban - trigon - Skorpió Nap 6. házban

Halak Vénusz 3. házban - trigon - Skorpió Nap 6. házban

Skorpió Hold 11. házban - együttállás - Skorpió Nap 6. házban

Skorpió Hold 11. házban - szextil - Bak Jupiter 9. házban

Skorpió Hold 11. házban - együttállás - Skorpió Plútó 6. házban

Skorpió Plútó 11. házban - szembenállás - Bika Hold 12. házban

Bak Neptunusz 1. házban - trigon - Bika Hold 12. házban

Bak Jupiter 2. házban - trigon - Bika Ascendens

Bak Merkúr 1. házban - trigon - Bika Hold 12. házban

Skorpió Szaturnusz 12. házban - szembenállás - Bika Ascendens

Nyilas Ascendens - együttállás - Nyilas Uránusz 7. házban

Halak Vénusz 3. házban - kvadrát - Nyilas Uránusz 7. házban

Bak Merkúr 1. házban - együttállás - Bak Jupiter 9. házban

Halak Vénusz 3. házban - szextil - Bak Jupiter 9. házban

Halak Mars 3. házban - trigon - Skorpió Szaturnusz 6. házban

Bak Jupiter 2. házban - együttállás - Bak Mars 9. házban

Skorpió Szaturnusz 12. házban - együttállás - Nyilas Merkúr 7. házban

Skorpió Szaturnusz 12. házban - szextil - Bak Mars 9. házban

Bak Merkúr 1. házban - együttállás - Nyilas Neptunusz 8. házban

Bak Merkúr 1. házban - szextil - Skorpió Plútó 6. házban

Halak Mars 3. házban - kvadrát - Nyilas Uránusz 7. házban

Nyilas Uránusz 1. házban - együttállás - Nyilas Uránusz 7. házban

2018. jún. 25. 10:23
 1/8 D-Mano ***** válasza:
23%

Ne sajnáld a pénzt, és menj el asztrológushoz, ő majd igazán releváns választ ad a kérdéseidre. (Pont ma megyek asztrológushoz én is.)

ÉS/VAGY:

Ne sajnáld az időt, és tanuld ki az asztrológiát, akkor majd szépen meg tudod ezt magadnak válaszolni. (Már egy ideje tanulmányozom az asztrológiát magam is.)

Szerintem itt a fórumon sokkal inkább lenne a helye rövidebb, konkrétabb kérdéseknek. Pl. éppen próbálod magad elemezni a fentebbi szinasztriát, de mondjuk 1-2 részletét nem igazán tudod, hogy kellene értelmezni, és ebben kérsz segítséget, nem pedig a teljes elemzés elvégzését kéred.

2018. jún. 25. 12:32
 2/8 A kérdező kommentje:

Kíváncsi vagyok, azért kérdezek. Van egy szöveges leírásom, mert ahol néztem, ott ad ilyet is, de érdekelne, hogy itt hogy látják, mennyire fedi egymást a kettő. Csak azt nem másolom be ide, mert nagyon sok. Illetve az a leírás nem nézi a házakat.

Meg igazából volna tényleg egy konkrét probléma, egy konfliktushelyzet, amit próbálok valahogy megoldani (a munkakapcsolat miatt fontos volna), csak nem jutunk dűlőre, hátha valaki ki tud okoskodni valamit.

A trollokra meg nem is reagálok inkább.

2018. jún. 25. 12:35
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Nem trollkodás, tényleg segít.

[link]

2018. jún. 25. 13:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Pedig itt mindig mindenki hiányolja a napjegy-ascendens-hold szentháromságnál részletesebb infókat, hát én most hoztam egy részletesebbet...
2018. jún. 25. 15:28
 5/8 anonim válasza:
0%
Minimális angoltudással ajánlom az astro.com-ot. Ingyenes, és több személy térképét látod vele, szinasztriát szintén. Innen csak egy lépés külön utánaolvasni, mi mit jelent, de a legmegbízhatóbb tényleg az, ha szakemberhez fordulsz vele
2018. jún. 25. 19:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Ismerem az ilyen oldalakat, ez is ilyen helyről van, engem az érdekel, hogy akik itt az oldalt olvassák, és érdeklődnek a téma iránt, mit gondolnak erről, és hogy szerintetek ha ilyen állásokkal konfliktus lesz a két ember között, azt hogyan lehet elsimítani.
2018. jún. 25. 20:45
 7/8 Tislerics Máté ***** válasza:
0%

,,Ne sajnáld a pénzt, és menj el asztrológushoz, ő majd igazán releváns választ ad a kérdéseidre."

Az asztrológia egy áltudomány! Minden egyes pénz belefeccolása kockázatos. Az asztrológusoknak nincs végzettsége. Az asztrológiát nem lehet tanítani, mert nem tudás, hanem kitaláció.

Felháborító, hogy még mindig nem lehet törvényes keretek között büntetni a kuruzslás ilyen formáját.... :((((

2018. jún. 27. 11:25
 8/8 A kérdező kommentje:

A szabályzat erre a kategóriára is vonatkozik...

"(b) Tilos személyeskedni, azaz olyan megjegyzést tenni amely másokra nézve sértő lehet (különösen ami egy másik Felhasználót zavarhatja kora, neme, származása, vallása, faji, nemzetiségi hovatartozása, világnézeti meggyőződése, véleménye, élethelyzete miatt)"

2018. jún. 28. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!