Mit gondoltok, mi lehet a csillagjegye illetve hány éves lehet?
Születési dátum
1997. szeptember 28.
Ebbol rajossz a csillagjegyere.
Szóval ez a típus jön be neked? He... tippelni lehet? Melyik csillagjegy született májusban? Nos, igazán nem vagyok otthon az ilyesmiben. Talán vízöntő? Csak úgy beugrottak a vízi élőlények, olyan rája képe van. Az évszámot mondjuk 25-30 év között tenném vagy valami ilyesmi.
"mi az első benyomásátok róla, milyen ember lehet?"
Valószínüleg felszínes passzív agresszív... Szívesen beverném a képét, még fizetnék is érte, hogy jól elgáncsoljam. Legszívesebben rajzszöget tennék a cipőjébe vagy jól arcon köpném, kidobnám egy repülőgépből ejtőernyő nélkül.
"Miért írtad ezt, amit írtál?"
Mivel én is sportoló vagyok (hobbi sportoló) utálom, hogy többet keres, mint én, mellesleg nekem még csak nem is fizetnek érte. Igazságtalan, pedig sokkal jobb vagyok annál a nyomoréknál!
"Ha jobb vagy, bizonyíts."
Egy sérülés miatt 1 évet kihagytam, mellesleg "bizonyos okokból" nem tudtam folytatni, pedig mostanra a válogatottban lennék.
Szerintem ikrek :D
És olyan 22-25 lehet.
Azért írtam ikreket, mert egyik ismerősöm az és hasonlít rá ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!