Nők, akiknek a párjuk szűz csillagjegyű! Hogy viselitek ezeket a tulajdonságait?
3 hónapja vagyok együtt a barátommal, aki szűz csillagjegyű. Nem sokat tudtam erről a jegyről, ezért gyorsan utána is néztem, hogy mire számítsak.
Amik fontosabbak: rend és tisztaság mánia, elemzés, állandó megfigyelés, a tökéletességre törekvés, apró kis "sértő" beszólások, szőrszálhasogató témákon való elmélkedés.
Néha kiakaszt, mikor ezeket a dolgokat túlzásba viszi, nem tudom, hogy kezeljem. Aki tapasztalta ezeket még rajtam kívül, megírná a tanácsát, esetlek kis történeteket, vagy bármi ezzel kapcsolatosat.
Szia!
Én nem nő vagyok, de a mi kapcsolatunkban pont én vagyok a szűz csillagjegyű pasi. Szerintem ez az egész csillagjegyes dolog elcsépelt, és sok sok mindent összehordanak amiből 1-2 tuti igaz, és akkor már a többi nem is számít.
Tisztaság mánia - nálam nincs
elemzés - igen
megfigyelés - igen
tökéletességre törekvés - pont az ellentéte! A tökéletes zavar. Mindenben kell, hogy legyen valami kis hiba. Minden a hibáival válik széppé.
sértő beszólások - igen (megfigyelésből adódóan tökre érdekes mások reakcióit vizsgálni mikor kicsit bosszankodnak)
szőrszálhasogatás - igen, de témától függ
Mindent egybevéve itt választ úgysem fogsz kapni. Próbáld inkább megismerni a palit aztán sok sikert. Ha a kedvébe akarsz járni vegyél neki pizzát.
Én szűz nő vagyok és igen ezek igazak rám is eléggé.. Tudom magamról hogy nehéz eset vagyok és ezt a környezetemben élők is tudják.
Szerintem ülj le vele megbeszelni hogy neked ez és ez fáj ha így viselkedik stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!