Rák nő és Kos férfi párról mik a tapasztalatok, vélemények? Működni szokott, ha igen meddig?
Én rák nő vagyok, a Kosokkal soha az életben nem jöttem ki. Egyikkel sem.
Mivel mindkettő egy nagyon makacs jegy.
A rák a kos számára hisztis, túl bonyolult és idegesítő
A kos a rák számára vulgáris, meggondolatlan, érzéketlen és durva
Ezért elég csúnyán végződhet a kapcsolatuk
Ennek ellenére néha nagyon erős lehet a vonzódás köztük
Nem ismerek Kos ferfit,de Rak nokent viszolygok a bunko,durva ferfiaktol,es noktol is.
Egy eletre megutalom,aki durvan alparian viselkedik velem,van aki ezt toleralja,es igenyli.
De a Rak no erzekenyebb az atlagnal sajnos.
A rak no erzekenywbb az atlagnal sajnos.
Nem
Nem
Es nem
A rák tényleg érzékeny jegy.
A kos pedig makacs, indulatos, karakán és aki nem bírja elviselni a lobbanékonyságát és a stílusát az tényleg kerülje el.
Rák nőhöz inkább egy mérleg jegyű férfi illik.
Mert a mérleggel közös tulajdonságú a rák, hogy mind ez a két jegy valóban érzékenyek. Sokszor a mérleg is azért áll bosszút a neki sérelmeket okozó embereken, mert a mérleg is nagyon érzékeny jegy és nagyon lelkis.
De a rák jó lelki társ a mérlegnek és jól tudja a mérleget védelmezni a páncéljával.
Mérleg vagyok, tesóm rák és nagyon szeretjük egymást oda-vissza kölcsönösen, mindig ki is áll értem és jól tud vígasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!