Csak én érzem úgy, hogy a szűz csillagjegy szülötteivel képtelenség beszélgetni, és rettenetesen feszült a légkör körülöttük? Mérleg férfi vagyok amúgy.
Figyelt kérdés
2018. márc. 11. 16:36
11/12 anonim válasza:
En merleg no vagyok, es szuz parom van. En is nehezen ertettem meg magam vele az elejen, onzonrk tunnek de amikor megbeszeled veluk akkor hajlandoak valtoztatni mert szeretnek es nem akarnak elvesziteni. Hajlamosak tulzasba esni az okoskodassal, de leallnak ha latjak h rosszul esik es higgadtan elmondod nem megsertodve mergesen.
12/12 anonim válasza:
Köszönöm 10 👏
Nekem a holdam szűz,igazából Megértem,hogy magát ezt a jegyet páran miért nem szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!