Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogyan hódíthatnék meg egy...

Hogyan hódíthatnék meg egy skorpió fiút?

Figyelt kérdés
Én bika lány vagyok! Úgy tudom a bika-skorpió párosítás nem rossz, de hogyan szerezhetem meg? :)
2010. jún. 8. 22:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hát én szüz lány vagyok szintén földjegyü,és két éve skorpioval járok.Bár nekem meg az aszcendensem skorpio :D,szerintem ezért nagyon szenvedélyes a mi kapcsolatunk is.A barátom meg na ő egy tipikus skorpio.

Ám igazuk van az elöző válaszoloknak.A skorpio szokott választani mindig,szerintem meghóditani nemigazán lehet.

2010. jún. 9. 02:14
 12/16 anonim ***** válasza:
Én is skorpió lány vagyok, és legfelszabadultabbnak az ikrek jegyűek társaságában érzem magam, velük tudok a leginkább egy húron pendülni :D (talán az aszcendensem miá). Rám is igaz, hogy művész lélek vagyok, de csak főleg elméleti síkon, tehát minden megfog, ami szokatlan vagy pompázatos és azon el tudok morfondírozni hosszú, hosszú percekig :) Az egyik legjobb barátom viszont bika jegyű volt!!! :D Tényleg komolynak és kicsit (csúnyán megfogalmazva) földhözragadtnak találtam, de pont ez tetszett benne, mert én egyáltalán nem vagyok olyan :P Remekül kijöttünk, mert ő értékelte a személyiségemet, én pedig tiszteltem az eltökéltségéért, komolyságából adódó megbízhatóságáért. Innen is látszik, hogy mekkora különbségek vannak skorpió és skorpió között :) Én pl. sosem tudnám csak úgy szó nélkül lerázni a páromat, még ha nem is szeretem már, mert érzem a késztetést, hogy mindent alaposan átrágjunk, ha kell. nem szeretem a szeretteimet kételyek közt tartani, bár a kívülállók szerint kiismerhetetlen vagyok xD
2010. jún. 9. 07:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Akár ezt a kérdést én is feltehettem volna XD pont ugyanez :) bika vagyok és egy skorpió fiut szeretnék meghódítani :D Segíteni sajnos nem tudok, de remélem majd más tud!szal várom a válaszokat! :)
2010. jún. 12. 18:52
 14/16 anonim ***** válasza:

bika lány valahogy nincs,mert a bika ímnemű,a tehén a nőnemű...rossza kérdés...

tehén vok,és skorpiót akarok hódítani :D

2010. júl. 4. 18:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Utolsó: akkor a skorpió egy gerinctelen pókszabású csúszómászó, mi? :D Nevezzük már nevén a gyereket xD
2010. júl. 4. 21:30
 16/16 anonim válasza:
Szerintem ennek semmi köze a horoszkóphoz. Egy lány szinte bármivel eltud csábitani egy fiút. Probálj a közelébe férkőzni, minél többet beszélgess vele. És lehet hogy hamar egy hullámhosszon lesztek.
2010. nov. 7. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!