Szerintetek egy kos nő és rák férfi hogy jönne ki egymással? Milyen lenne a párkapcsolatuk?
Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 20:44
1/5 anonim válasza:
Én kos vagyok, a férjem rák. Remekül kiegészítjük egymást, 3 éve vagyunk együtt, van már 2 kislányunk. Hajrá!:)
3/5 anonim válasza:
Az rajtatok múlik, az asztrológia csak kitaláció.
4/5 anonim válasza:
Csodásan! Csodásan! Én kos vagyok (nő), a párom rák és egyszerű tökéletes a kapcsolatunk. Mindenben nagyszerűen kiegészítjük és megértjük egymást, az élet minden területén.
5/5 plüssmaci válasza:
Szerintem egy kos nő és egy rák férfi kapcsolata sokkal sokkal jobb mint amit a legtöbb ember vár :) Én kos nő vagyok a párom rák , és nagyon jól kiegészítjük egymást, s nagyon jól megvagyunk Igazából, oké, hogy befolyásol minket a jegyünk, de egy párkapcsolatot nem lehet erre építeni. Ha eléggé szeretitek egymást akkor nagyon jó lehet , viszont ha nincs meg a kellő érzelem mögötte, akkor se fog működni ha a horoszkópod szerint tökéletes pár lennétek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!