Szerintetek nem borzasztó anyagiasak a bika csillagjegyű emberek?
Nem, nem kifejezetten.
A mentális és a lelki értékek azok, amelyek az anyagi vonzatot képviselik ELSŐDLEGESEN a számomra.
Tisztelt Kérdező: Én Fiú vagyok 20 éves vagyok a Bika jegyében születtem. És nem vagyok pénz mániás hogy állandóan minden áron csak az anyagiak hajszolása legyen a legfontosabb igen jó érzés ha minden rendben van és nem kell nélkülözni de a legfontosabb az egészség megőrzése és az emberi kapcsolatok helyes kezelése meg tartása ápolása.
Egyedülálló vagyok még.
Anyagias vagyok, szeretem a kényelmet. De a biztos otthont nem az anyagiak adják, hanem a párom maga. Attól lesz "otthon" a lakás, hogy ketten vagyunk, otthonossá tesszük. Hogy együtt vagyunk. Ez nem pénz kérdése.
Mellesleg esetünkben speciel én keresek többet, úgyhogy vicces lenne azt mondani, hogy a pénzéért vagyok vele. :D
7-essel értek egyet. Nővérem bika, nagyon (nagyon!) szorgalmas, ezáltal mindig jól keresett, fontos neki a magas minőség, igényes cuccok, de hatalmas szíve van és önzetlenül segít a bajban vagy ha szükség van rá ;)
Amit te leírsz, az nagyon fals eleve ember ellenes szűk látókörű gondolat. Nincs olyan ember akinek ne lennének érzelmei és csak egy bizonyos érdek miatt van együtt a másikkal. Ja de van, azokat kémeknek nevezzük.
Viszont egy rossz emberi példát rávetíteni egy teljes csoportra megint csak nevetséges. Ha idősebb leszel tapasztalsz eleget, hogy rájöjj néha amit gondolok egyes "típusokról" azt majd egy ugyanazon típus megcáfolja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!