Hogy hóditsak meg egy bak nőt?
Pontosan azt tedd amit mond
Bak vagyok
Nekem is nehez az erzelmekkel, tul sokat gondolkodom rajta, lassan fogadok a bizalmamba valakit, nem azert mert bizalmatlan vagyok hanem mert atgondolom ezt.
A szex is hasonloan megy hiaba van kemia meg vágy kell ido mire tenyleges lesz az elhatarozas.
Megis ha ezeket elered akkor komolyan veszem a kapcsolatott es sokat teszek bele azert h mukodjon.
A hideg kimert kulso mogott sokkal tobb szenvedely van mint gondolnad. Csak vard ki.
Szal nyugi nem rohanj mert elijeszted !
Én is bak vagyok de totál más.Közvetlen, könnyen barátkozó, mindenre nyitott.
Ne a horoszkópja alapján fogj hozzá.
Elmondta, hogy lassíts, tedd azt.
Én is bak vagyok, és szintén nem ilyen.
Hülyeség ez az egész.
Ha tipikus bak azt csinald amit mond! Illetve olvass utána a bak nők jellemzői el.(de ez csak a napjegy az ascendens is szamit!)
Két bak not ismerek, sok türelem kell hozzajuk, nehezen nyílnak meg, és nagyon nagyon bizalmatlanok. Tilos őket barmi fajta kellemetlen helyzetbe hozni, inkább kerülni kell ha esetleg valami nagyon szxrul is elsulhet.
Bajom nincs velük, én nagyon közvetlen vagyok, mosolygos vagyok elbeszelgetek bárkivel köztük Veluk de szamomra túlontúl lassuak! Ez vegett szorosabb barátság nem igazán alakulhatna ki köztünk sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!