Milyen jegyű emberek illenek bele legjobban ebbe a "ma világ"ba? És szerintetek kik vannak a leginkább hátrányban?
Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 16:41
21/27 anonim válasza:
így már értem, csak (tekintve, hogy ikrek vagyok) nem tetszett az, hogy indoklás nélkül ítél(sz)(vagy az előtted válaszoló) meg embereket, akiket nem ismersz. azzal, meg hogy nem bírod az ikrekeket egy előítélet van benned, és ez nem biztos, hogy a jövőben jó lesz. de nem én vagyok (főleg így látatlanban) akinek ezt el kell mondania. a mélyértelműség meg aztán (szerintem) nem a csillagjegytől függ. mint az előző kommentemben is írtam, mások vagyunk.
22/27 anonim válasza:
Szerintem ez a horoszkóposdi egy jelképes dolog, nem érdemes szó szerint tekinteni rá, az viszont tény, hogy vannak olyan embertípusok, mint az ikrek (a felszínesség és jópofizás megtestesítője) vagy mint pl. a skorpió (ami a szenvedélyéről és az odaadásáról híres). Szóval pontosabban úgy fogalmaznám meg, hogy azok az emberek jobban boldogulnak, akik az ikrek-leírásnak megfelelő személyiségjeggyel rendelkeznek :)
23/27 anonim válasza:
Pár év múlva, minden második ember Iker, Mérleg vagy Vízöntő lesz ! Vagy a napjegye, vagy a holdjegye lesz ez! A mai világban ez a jegyű ember, aki a legjobban "passzol" erre a mocskos világra ! (Egy érzelmes szűz, aki már nem "szűz")
24/27 anonim válasza:
Én bika vagyok és a horoszkop szerint nem jövök ki jól az ikrekkel de vicces mert a legjobb barátnőm ikrek. :) hát igen szerintem is a felsorolt csillagjegyek illenek a mai világba! én vhogy nem igazán
25/27 anonim válasza:
Nem nagyon hiszek az asztrológiában, de tipikus Halak-személyiség vagyok :D HAJRÁ HALAK!
26/27 anonim válasza:
Ebbe a világba, leginkább ikrek, vízöntő, kos, skorpió esetleg mérleg, oroszlán jegyűek vannak túlsúlyban!!! Ha értesz valamennyire az asztrológiához, hogy mi a napjegy, holdjegy, aszcendens, akkor a közeli ismeretségi körödből, akinek persze tudod a pontos idejét mikor született, világosan megtudod, hogy min. 1 stimmel, amit fent leírtam! Nekem az lenne a meglepetés, ha mindhárom jegy, (napjegy, holdjegy, aszcendens) egyike sem esne ezek közé!
27/27 anonim válasza:
Utolsó, akkor majd' mindenki beletartozik ebbe szerinted..
Amúgy ha megkérdezel 200 embert, az még nem a mindenki... lehet, hogy a maradék pár millának pont bika, bak a horoszkópja..
De a levegő jegyűek egyértelműen belepasszolnak a mai világba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!