Mérleg férfi és ikrek nő?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről a párosról,illik egymáshoz ,milyen egy kapcsolatban?2017. dec. 23. 16:12
1/5 anonim válasza:
Szia.
Én ugy gondolom hogy lényegébben nem
Érdemes ez alapján egy kapcsplatot elrontani .nem mindenki az amit a horpszkopja mons. Sok sikert.
2/5 anonim válasza:
Előzö vagyok.
Elég furán irta ki a sorokat a gép.
Mégecer irom jőjetek össze. ha szeretitek egymást akkor nincs akadály.
3/5 anonim válasza:
A mérleg képes lehet elviselni az ikrek kétarcúságát. Nagyon türelmes jegy.
4/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó lehet, sajnos nem volt rá lehetőségem, de az örök nyugtalan ikrek a mérleg férfi mellett meg tud nyugodni és le tudja foglalni.
5/5 anonim válasza:
A mérleg és az ikrek abban közös jellemző rájuk, hogy mind a két jegy hangulatemberek. Az ikrekben két ember lakik, de valahogy ugyanilyen a mérleg is, a mérlegnek is sokszor át-átcsap a hangulata.
De az ikrek kezében jó kezekben van a mérleg, mert az ikrek sokszor kitudja húzni a mérleget a szarból, mivel az ikrek picit talpraesettebb, mint a mérleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!