Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért ilyenek a Mérlegek?...

Miért ilyenek a Mérlegek? Csak flörtölnek és nem akarnak semmit?

Figyelt kérdés

Eddig 3 Mérleg pasival volt dolgom,nagyon tetszettem nekik,meg minden,de a csóknál tovább nem mentek. Miért?

Ezek csak a flörtöt élvezik? :S

2010. jún. 2. 22:14
1 2
 11/15 anonim válasza:
54%
Nekem az egyik legjobb barátnőm mérleg. És hát elég felületesek az érzelmek terén, képes pár nap után belezúgni valakibe, ő ilyenkor azt mondja, hogy totál szerelmes, de aztán egy hét után meg jön valaki más és már azért a másikért van totál oda, szóval vigyázni kell velük. Amúgy a bókokat nagyon szeretik, ha valaki romantikus, kedves velük az bármikor leveszi a lábukról. Egyébként meg ha tényleg szerelembe esnek, akkor azért tűzbe is mennek és nagyon hűségesek, de amíg nem, addig jah flörtölgetnek meg kalandoznak...
2010. jún. 3. 00:37
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy Mérleg nő jelentkezik:)

A "gond" velünk az, hogy abszolút álmodozók vagyunk, és hogy nehéz megfogni minket.

Én például mindig furcsállom azokat az embereket, akiknek 25 éves korára már volt vagy 5-10 kapcsolata. Hogy lehet valaki ilyen sokszor szerelmes ennyi időn belül?Vagy ha nem szerelmes, csak "tetszik" neki az illető, miért jönnek össze?

Szóval, a Mérlegek azok, aki tipikusan a nagy Ő-re várnak.

Viszont komoly kapcsolatban soha eszembe nem jutna a megcsalás: az egyszerűen nem tisztességes,és nem tudná elviselni a lelkiismeretem- Ha már úgysem szeretem a másikat, azt meg kell mondani.

2010. jún. 3. 08:29
 13/15 anonim ***** válasza:
57%

KIKÉREM MAGAMNAK A MÉRLEGEK NEVÉBEN!!

mérleg vagy és több mint 8 hónapja élek párkapcsolatba

2010. jún. 3. 15:39
 14/15 A kérdező kommentje:

elnézést azoktól a Mérlegektől,akikre ez nem vonatkozik.

Én csak az eddigi tapasztalataimat irtam le.

2010. jún. 4. 21:55
 15/15 anonim válasza:
Sajnos (?) a Mérleg férfiak valóban tudják, hogy mit kell mondani a nőnek, hogy egyből a karjába omoljon. A naívabbak ennek be is dőlnek (én is bedőltem :(), de ha átlátsz a szitán akkor nem érnek majd meglepetések. Ennek ellenére is kedvelem a Mérlegeket. :) (vízöntő vagyok)
2010. jún. 8. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!