Egy szűz jegyű nő és férfi összeillenek?
Valószínűleg csak saját magukat látják.
Vagy csendes egyetértésben takarítanak egész nap:)
Ez csak vicc volt, de volt gy szűz pasim, 7 évig néztem, ahogy amint egy pici ideje volt, mániákusan takarított, és mindent mindig ugyanarra a helyre pakolt:D
mikor fogjátok fel végre, hogy a horoszkópnak semmi köze ehhez??? jah tudom,tudom....a horoszkóp mindent megmond....
-_-"
most ne ezen múljon a dolog...
miköze van a fényévekre lévő csillagok állásának, egy kis bolygón élő emberkékhez?
Semmi köze sincs. Csak gondoltam, hogy hátha. Igazából az az ember vagyok, aki mindig elolvassa a horoszkópját, s aztán jót mosolyog rajta.:D Nem hiszek benne, bár van néhány jellemző tulajdonság, ami illik rám. (Ez a takarításos is például) Tudom, hogy mi vagyunk a saját szerencsénk kovácsa, de akkor ki és miért találta ki. Valami csak lehet benne?
Csak kívácsi voltam, hogy miért nem vesszük észre egymást egy férfival. Vagyis én már észrevettem, csak ő nem. Lehet, hogy azért,mert ugyanolyan típusúak vagyunk? Elvagyunk egymás mellett/bárki mellett, olyan nagyon nem lángolunk senkiért? Túl visszafogottak vagyunk?
Szóval csak érdekelne ez a dolog, hogy ha működik (mert aki hisz benne, annak működik), mit gondol erről.
S persze itt nincs olyan, hogy rossz válasz, így köszönök minden hozzászólást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!