Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mért rossz jegy a Vízöntő,...

Mért rossz jegy a Vízöntő, amikor adakozó, vicces és jószívű?

Figyelt kérdés

A Vízöntőkről sok rosszat mondanak, pedig sok jó tulajdonságuk van.

Mért van ez?

2017. nov. 20. 18:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem ennyibol all az asztrologia de tobb vizontohoz volt szerencsem tul sokhoz is bar en egyszerre imadom es utalom oket....

Sok hasonlo tulajdonsaguk volt, de egyikojuk sem volt nagy adakozo..... maguknak soha nem sajnaltak a penzt es a koritest viszont masokra nem gondoltak ennyire...:) Imadtak a tarsasagot de csak akkor ha magabiztosan erezhettek magukat kozottuk... teljesen uj kornyezetbe nem szivesen mentek, maximum ugy ha valami okuk volt az onbizalomra azok kozott az emberek kozt. Viccesek igen imadtam a humorukat olyan sajatos.. es ok is ertekeltek az enyemet..ami sajatos:)

Joszivuek igen, segitenek amiben tudnak de azert a fejedre olvassak folyamatosan meg osztjak az eszt de szamonra ez mindig vicces volt es mikor morgolodtak jol megpuszilgattam oket... mint vmi meregzsakok:-D:-) NEM husegesek a szo klasszikus ertelmeben de ok teljesen maskepp ertelmezik a huseget. Szamomra is kisee mas ertelme van de abba most nem mennek bele, viszont ennek ellenere szexben nemnagy etvagyu.... de nagyon jok ezert lesznek utalatosak masok szamara mert egyre tobbet es tobbet akarsz de masok az igenyeik...:)) harom vizontovel volt kapcsolatom abbol egy konolytalanabb de a masik ketto eveken keresztul tartott.. tobbel talalkozgattam is vmiert vonzom oket...

De a legutobbi es leghosszabb kapcsolatom ocsmany veget ert, de mai napig hianyolom azt a kis plusszt ami ebben a jegyben szamomra meg van mig a tobbiben nincs... de nyilvan nem jartam meg vegig a zodiakusok palettajat de szamomra eddig ok voltak a legerdekesebbek...

2018. okt. 3. 22:24
 12/12 anonim válasza:
Vízöntő vagyok, nyitott csak nem bízok meg mindenkiben, kitapasztalom ki milyen, ez időbe telik és utána eltudom dönteni mennyire bízhatok benne.
2021. aug. 26. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!