Kos lány és szűz fiú mennyire illenek össze? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 20:40
2/11 anonim válasza:
Jó, de csak akkor, ha közös a fogorvosuk is.
3/11 anonim válasza:
Én kos vagyok,az első férjem szűz volt. Á ennél rosszabb kapcsolatot a világ nem látott!
4/11 anonim válasza:
2 párom szűz volt én kos...isten lássa lelkem még olyan borzasztó dolgokat nem éltem át...full unalmas volt az egész,ráadásul el is árultak:(
5/11 anonim válasza:
21:50 előtted írtam, akkor nem csak én éltem át azt a szerencsétlenkedést, amit szűz férfiak okoztak. Dög unalom, de csípett a nyelve, mint a kígyó! Pfujj!
6/11 anonim válasza:
nálunk pont fordítva van: kos fiú és szűz lány.. de mi jól megvagyunk 3 hónapja..
elvileg a kos és a szűz ütik egymást, de a legjobb barátnőm akivel már 13 éve ismerjük egymást ő is kos..
de lehet hogy azért van mert én nem vagyok tipikus szűz (sem rendes, sem precíz, sem pontos, sem földhözragadt)
7/11 A kérdező kommentje:
amúgy köszi a normális válaszokat:)
2010. jún. 1. 16:07
8/11 anonim válasza:
Nálunk is fordított a helyzet és egy tökéletes működő kapcsolat:D persze az aszcendens is számít, például nálunk azok sokkal erősebbek megmutatkoznak:)nekem skorpió, neki rák:P
9/11 anonim válasza:
A lehető legrosszabb dolog a világon ez a párosítás.
Én Szűz vagyok, soha nem volt ilyen ilyen jegyű társam ,de munkatársként maga az ördög.Csak önmaga számít, félretaszít, néha lehet vele beszélgetni, ha őt érdekli, önző, egoista vezér, független, egészséges élet mellette nem létezik.Csak addig számít neki a másik fél, amíg jól kihasználhatja, utána elfelejt.
10/11 anonim válasza:
Rossz párosítás.Szüleim állandóan veszekednek.De nálnunk ez átok.Nagyszüleim is ilyen pár voltak,de sanos őket nem ismerhettem,mert meghaltak születésem előtt.Nagybátyám és felesége is ilyen pár.Remélem nekem nem lesz szűz párom,én is kos lány vagyok és én elég hamar felkapom a vizet,amit a szűz nem bír :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!